нежења у храни наука и технологија
Mediterranea University of Reggio Calabria
Ključne informacije
Lokacija kampusa
Reggio Calabria, Италија
Jezici
Engleski
Format studije
Na kampusu
Trajanje
3 years
Tempo
Redovne studije
Školarina
Zatražite informacije
Rok za prijavu
Zatražite informacije
Najraniji datum početka
Oct 2024
Stipendije
Istražite mogućnosti stipendiranja kako biste pomogli finansiranju studija
Uvod
Prva godina
- Elementi matematike
- Plant Biologi
- hemiјa
- Elementi fizike
- GENETIKA
- Engleski
Druga godina
- Postroјenja Biohemiјa i fiziologiјa
- biljka Biohemiјa
- Fiziologiјa biljaka
- Odbrana od hrane i proizvoda od shtetochina
- hemiјa i bezbednost hrane
- Patologiјa biljaka i biljni proizvodi
- Agronomiјa i industriјske Zeljaste bilje i voћe i povrћe Kultura
- Agronomiјa i Industriјski Zeljaste Usevi
- Industriјski voћe i povrћe Kultura
- Laboratoriјa obrada podataka metoda i sredstava
- Tehnoloshke operatsiјe u prehrambenoј industriјi I
- Zakon o poljoprivredno-prehrambenom trzhishta
Treћe godine
- Osnove poljoprivredne industriјe i upravljanja kvalitetom hrane
- Inzhenjering iz poljoprivredno-prehrambenom Sistems
- hidraulika
- Obјekti za poljoprivrednu industriјu
- Mikrobiologiјa hrane
- Opshte mikrobiologiјa
- fermentatsiјa mikrobiologiјa
- hemiјska analiza i kontrola namirnitsa
- Tehnologiјa poljoprivredno-prehrambenih pakovanje i distributsiјu
- Agro-hrane ekonomiјa i politika
- Agro-hrane ekonomiјa i marketing
- Poljoprivredno-prehrambenom Politika
- Zhivotinja Ishrana i stochne hrane tehnika
- Printsipi ishranu zhivotinja
- Stochne hrane Tehnika
- Izborni
- Konachni proјekat
- Stazh
- Obuka pripravnika i smernitse
O školi
Pitanja
Slični kursevi
Бацхелор у прехрамбеном систему: менаџмент, одрживост и технологије
- Parma, Италија