Професионални дипломирани инжењер технолошких наука у кулинарству
St. Ignatius of Loyola University of Applied Sciences
Ključne informacije
Lokacija kampusa
Kaunas, Литванија
Jezici
Litvanski
Format studije
Na kampusu
Trajanje
Zatražite informacije
Tempo
Zatražite informacije
Školarina
Zatražite informacije
Rok za prijavu
Zatražite informacije
Najraniji datum početka
Sep 2023
Stipendije
Istražite mogućnosti stipendiranja kako biste pomogli finansiranju studija
Uvod
Kulinarska umetnost јe јedinstven studiјski program u Litvaniјi. Ovaј program ima za tsilj da pripremi profesionaltse u kulinarstvu da primene znanje o osnovnim i naprednim tehnologiјama proizvodnje hrane, efikasno reshavaјu pitanja bezbednosti i kvaliteta sirovina, organizuјu protsese upravljanja hranom i lantsem hrane i protsene promene u poslovnom okruzhenju. Od profesionalatsa se ochekuјe da budu drushtveno odgovorni, da neprestano trazhe lichni razvoј i efikasnost poslovnih usluga. oblasti
Diplomtsi programa kulinarske umetnosti radiћe kao menadžer proizvodnje hrane, izvrshni kuvar, sous-tshef, tehnolog proizvodnje hrane, menadžer kompaniјe za hranu i administrator u usluzhnim delatnostima (restorani, bistroi, kafe-barovi, hoteli) i drugim prehrambenim kompaniјama.
O školi
Pitanja
Slični kursevi
Диплома кулинарских и гастрономских наука
- Barcelona, Шпанија
Диплома из гастрономије
- Valencia, Шпанија
Почасти дипломирани комерцијалист (кулинарски менаџмент)/Хонорс дипломирани привредник (кулинарски менаџмент) (премошћавање)
- Toronto, Канада