Keystone logo
Stipendije

Stipendije

Stipendije su finansijske nagrade koje nude univerziteti ili druge obrazovne organizacije za finansijsku podršku studentima u njihovim studijama. Stipendije se dodeljuju na finansijske potrebe, akademske sposobnosti, javno dobro, atletske ili umetničke sposobnosti, ili kombinaciju gore navedenog.

 • Keystone Scholarships for Graduates

  Keystone Scholarships for Graduates

  Keystone Academic Solutions offers postgraduate scholarships to students around the world. These scholarships are offered to students who have a good academic background and demonstrate a strong motivation to transform the world through their education. Sign up here to receive updates when the next batch of scholarships are announced!

  Prijavite se ovde
 • College Stipendije SAD

  College Stipendije SAD

  College Stipendije SAD (CSUSA) pružaju talentovanim studentima koji se bave sportom priliku da studiraju na američkom univerzitetu i takmiče se u fakultetskim sportovima dok dobijaju stipendiju. Od 2007. godine, osoblje CSUSA-e je pomoglo 2300+ studenata-sportista, u raznim sportovima iz celog sveta, da nastave svoju ambiciju da se takmiče u sportu u kombinaciji sa visokim obrazovanjem. Popunite kratki obrazac za besplatnu procenu na njihovoj veb stranici da biste saznali svoje šanse za stipendiju.

  Prijavite se ovde
 • Keistone Stipendije za studente

  Keistone Stipendije za studente

  Keistone Akademska rešenja nudi dodiplomske stipendije studentima širom sveta. Ove stipendije se nude studentima koji imaju dobru akademsku pozadinu i pokazuju snažnu motivaciju da transformišu svet kroz svoje obrazovanje. Prijavite se ovde da biste dobili ažuriranja kada se najavi sledeća serija stipendija!

  Prijavite se ovde