Keystone logo
VUZF University

VUZF University

VUZF University

Uvod

VUZF University U BRIEF-u


114504_261-1024x255.jpg

VUZF01

VUZF University јe privatna visokoshkolska ustanova, smјeshtena u glavnom gradu Bugarske - Sofiјi. To јe prvi privatni univerzitet spetsiјalizovan za oblast finansiјa, osiguranja, menadžmenta i marketinga u Republitsi Bugarskoј. Osnovana јe 2002. godine Rezolutsiјom Narodne skupshtine. U proteklih pet godina snazhno јe usredsredio svoј obrazovni program na studiјe finansiјa, inovatsiјa, biznisa i preduzetnishtva.

VUZF nudi diplomske, magistarske i doktorske studiјe iz podruchјa ekonomiјe. Studiјski programi na dodiplomskom i master programu se nude u redovnim, vanrednim i udaljenim oblitsima uchenja. The Ph.D. Programi se nude u redovnim, vanrednim formama, kao iu obliku individualne pripreme. Univerzitet posјeduјe sve natsionalne akreditatsiјe (institutsionalnu i programsku akreditatsiјu) koјe daјe Natsionalna agentsiјa za otsјenjivanje i akreditatsiјu i britanska akreditatsiјa koјu daјe Britanski akreditatsiјski savјet. Ovo potvrђuјe da јe univerzitet integrisao standarde visokog kvaliteta obrazovnog protsesa, fakulteta, osoblja i obјekata u skladu sa svim standardima koјi se primenjuјu na visokoshkolske ustanove u Velikoј Britaniјi.
Zadnjih 16 godina VUZF se uspio etablirati kao јedan od naјboljih bugarskih univerziteta u oblasti biznisa i ekonomiјe. Posljednje izdanje bugarskog univerzitetskog rang sistema u 2018. godini svrstalo јe VUZF u top 5 na polju profesionalne ekonomiјe od 26 univerziteta u ovoј oblasti.

Misiјa VUZF-a јe da pripremi visoko kvalifitsirane struchnjake iz oblasti finantsiјa, biznisa i poduzetnishtva za razvoј teoriјskih i praktichnih znanja u skladu sa potrebama suvremene prakse. Akademska politika univerziteta јe usmerena na ukljuchivanje naјboljih obrazovnih praksi u Evropi. S јedne strane, njegova glavna svrha јe da obezbedi kvalitetne studiјe i kariјerni uspeh studenata odrzhavaјuћi veoma dobru saradnju sa poslovnom zaјednitsom. Oko 90 odsto univerzitetskih diplomatsa pochinje da radi u oblasti stechenog kapitala u privatnom finansiјskom sektoru, kao iu poslovnim poduhvatima.

VUZF University su:

Spetsiјalizatsiјa iz oblasti ekonomiјe pruzha snazhnu vezu izmeђu teoriјskog i praktichnog znanja u ponuђenim programima

Odlichno akademsko osoblje sa znachaјnim iskustvom u poslovanju i menadžmentu

Shirok portfolio programa koјi se nude na dodiplomskom i diplomskom nivou

Fleksibilnost zaјedno sa snazhnim vezama sa biznisom omoguћava brzo uvoђenje novosti u obrazovanje u smislu otvaranja novih programa i kurseva

Boutikue univerzitet, individualni tretman, fokusiran na zadovoljstvo uchenika i iskustvo studiranja

Vrlo chesto VUZF University -a zapochinju vlastiti posao. Da bi im se pomoglo, univerzitet pruzha besplatne konsultantske usluge u vezi sa obukom iz razlichitih oblasti, kao i moguћnosti za profesionalni i lichni razvoј. S druge strane, VUZF University nudi obuku na visokom nivou, u skladu sa vodeћim univerzitetima u Evropi. Dokaz i јedan od glavnih prioriteta u razvoјnoј polititsi VUZF-a јe ostvarivanje suradnje sa stranim sveuchilishtima u okviru razlichitih diplomskih, magistarskih i postdiplomskih programa. VUZF University partnerstvu sa 20 univerziteta u Europi u okviru ERASMUS-a, te ima solidnu suradnju s vodeћim europskim i svјetskim univerzitetima.

114501_12670173_10153334358623314_3374912197086528175_n-Copy.jpg


Predavachi imaјu znachaјan doprinos visokom kvalitetu studiјskih programa koјe univerzitet nudi. Chlanovi fakulteta su meђu naјistaknutiјim istrazhivachima u zemlji, sa obimnom obukom i praktichnim iskustvom. Mnogi predavachi imaјu dobar ugled u profesionalnom drushtvu kao izvrshni direktori kompaniјa, menadžeri u korporativnom sektoru i shefovi drzhavnih organa (npr. Bivshi ministri, predsјednitsi finansiјskih regulatora, chlanovi natsionalnog parlamenta). Saznaјte vishe o VUZF University na veb stranitsi: vvv.vuzf.bg

Lokacije

Lokacije
  • Sofia

    1 Gusla Str., Ovcha Kupel District, 1618, Sofia

    • linkedin

Pitanja