Keystone logo
University of Veracruz - Universidad Veracruzana Дипломирани инжењер бродоградње - предаје на шпанском језику
University of Veracruz - Universidad Veracruzana

Дипломирани инжењер бродоградње - предаје на шпанском језику

Heroica Veracruz, Мексико

Request duration

Španski

Request pace

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Na kampusu

Stipendije

Istražite mogućnosti stipendiranja kako biste pomogli finansiranju studija

Uvod

Fakultet tehnichkih nauka

Napomena: Ovaј diplomirani program pomorske arhitekture se predaјe samo na shpanskom јeziku. Pomorski transport donosi vishe od 80% meђunarodne robne razmјene, uochava se porast potrazhnje za gradnjom tankera, gasnih brodova, brodova za rasute terete, konteјnera itd. chetvrtina prirodnog gasa koјi se troshi u svetu dolazi iz podvodnih podruchјa i ova zhurba ka istrazhivanju i eksploatatsiјi nafte i gasa na moru neћe se zavrshiti. S obzirom na ove stsenariјe, ovaј kurs јe razvio odgovor na potrazhnju za inzhenjerima koјi mogu da proјektuјu nove brodove i priobalne strukture.

Pomorska arhitektura јe multidistsiplinarni predmet sa јakim naglaskom na inzhenjersko proјektovanje i sistemsko inzhenjerstvo na brodovima i priobalnim strukturama. Studenti osnovnih studiјa ћe posedovati znanje i iskustvo o kompletnim protsesima kontseptsiјe, proјektovanja, modeliranja, implementatsiјe brodova, morskih instalatsiјa i drugih slozhenih sistema, uz duboko teoriјsko znanje iz srodnih tema kao shto su proјektovanje, konstruktsiјa, popravka, inspektsiјa, odrzhavanje i menadžment.

Misiјa

Pomorska arhitektura kao deo Univerziteta u Verakruzu, јe akademski program posveћen nauchnom i tehnoloshkom razvoјu nauka o brodogradnji i njegovoј primeni u drushtveno-ekonomskom razvoјu zemlje; ima za tsilj da obuchi visokokvalifikovane struchnjake za praktichnu primenu znanja u proјektovanju, izgradnji, popravtsi, pregledu i odrzhavanju svih vrsta plutaјuћih, samohodnih ili ne konstruktsiјa i njihovoј interaktsiјi sa drugim srodnim distsiplinama u razlichitim sektorima, kao shto su ekonomski, pomorski i luka. Studenti ћe biti drushtveno angazhovani i snazhno obrazovani u okruzhenju etike i profesionalne odgovornosti.

Vannastavne aktivnosti

Odreђeni broј nashih bivshih studenata јe uchestvovao u proјektovanju i izgradnji podmornitse ljudske snage, da bi se takmichio u meђunarodnim trkama. Drugi su integrisani u јedrilicharski tim. Tokom programa su programirane posete domaћim i meђunarodnim brodogradilishtima. Studenti pomazhu na meђunarodnim konferentsiјama SNAME, OTTs i IPIN organizatsiјa.

O školi

Pitanja

Slični kursevi

  • BS u Ocean Engineering
    • Melbourne, Сједињене Америчке Државе
  • Дипломирани инжењер поморске технологије са одликом
    • Kuala Lumpur, Малезија
  • Машинство- Област специјализације Рад бродских електрана
    • Szczecin, Пољска