Keystone logo
University of Tampa - Sykes College of Business

University of Tampa - Sykes College of Business

University of Tampa - Sykes College of Business

Uvod

Univerzitet u Tampi je Sikes College of Business je vodeća privatna institucija fokusirana na razvoj globalnih lidera sutrašnjice. Naša posvećenost izvrsnosti ogleda se u našoj akreditaciji AACSB - priznanje koje nas svrstava među prvih 5 posto diplomiranih poslovnih škola širom sveta.

Naši inovativni programi obuhvataju najnovije alate i tehnike, opremajući studente naprednim rešavanjem problema i analitičkim veštinama potrebnim za vrhunce na globalno konkurentnom tržištu. Koledž uživa živopisnu vezu sa poslovnom zajednicom, a naši studenti imaju koristi od ogromnih mogućnosti iskustva za učenje i umrežavanje. Brojne opcije koncentracije nude se u okviru naših MBA i MS programa, omogućavajući studentima da istraže svoje talente i personalizuju svoje kurseve studija.

Naši članovi fakulteta pohvaliti impresivnu kombinaciju naprednih akademskih akreditiva i praktičnog poslovnog iskustva. Oni ne samo da rade izvanredan posao nastave i mentorstva, već se bave relevantnim akademskim i industrijskim istraživanjima. Ovo istraživanje nas drži uključenim u razvoj novih teorija i pomaže u našoj pedagoškoj misiji.

Sikes College of Business

Sikes College of Business je sastavni deo univerzitetskog kampusa od 100 hektara smeštenog u srcu Tampe. Kao sveobuhvatna institucija, Univerzitet u Tampi pruža čitav spektar resursa, kvalifikovanih fakulteta i modernih objekata.
Sikes College of Business je jedna od elitnih privatnih škola na jugoistoku akreditovana i na diplomskim i dodiplomskim nivoima od strane AACSB International-The Association to Advance Collegiate Schools of Business. AACSB International je premijer biznis akreditovanje organizacija, promovisanje izvrsnosti i kontinuirano unapređenje u dodiplomskom i diplomskom obrazovanju.

Šta nas razdvaja

U srcu jedne od najživljih poslovnih zajednica na Floridi, Univerzitet u Tampi Sikes College of Business nudi obrazovanje svetske klase sa međunarodnom reputacijom za uspeh.

Na Sikes College of Business ponosni smo na karakteristike koje nas razlikuju među vrhunskim svetskim poslovnim programima:

  • Najviša akreditacija
  • Inovativni nastavni plan i program
  • Izvanredan fakultet
  • Iskusno učenje
  • High-tech objekti

Sikes College of Business je mesto gde sutrašnji poslovni lideri - od samo iza ugla do dalekih krajeva sveta - dolaze da uče, razvijaju se i umrežavaju. Visoko kvalifikovani studenti različitih uzrasta i sredina dobijaju naprednu obuku u nizu disciplina od članova fakulteta sa pulsom na poslovnu zajednicu.

Akreditacije

Akreditacija AACSB

Uslovi za prijem u program

Pokazhite svoјu posveћenost i spremnost da uspete u poslovnoј shkoli polaganjem GMAT ispita – naјcheshћe korishћenog ispita za priјem koјi meri vashe veshtine kritichkog razmishljanja i rasuђivanja.

Preuzmite GMAT mini kviz da biste razumeli pitanja koјa ћete naћi na ispitu.

Lokacije

  • Tampa

    401 W. Kennedy Blvd. Fairgrounds Building, 33606, Tampa

    Pitanja