Keystone logo
University of Redlands Бацхелор оф Математика
University of Redlands

Бацхелор оф Математика

Redlands, Сједињене Америчке Државе

4 Years

Engleski

Redovne studije

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 53.716 *

Na kampusu

* Јесен, пролеће и мај

Stipendije

Istražite mogućnosti stipendiranja kako biste pomogli finansiranju studija

Uvod

Програм математике на Редландс -у има за циљ да вам пружи дубоко уважавање и разумевање математичких идеја, заједно са могућношћу да примените математичке алате на проблеме из науке, друштвених наука, уметности и хуманистичких наука.

Програм наглашава математичко размишљање и рјешавање проблема, те писмену и усмену комуникацију математике. Одељење високо цени иновативну наставу и учење усмерено на ученика. Заузимамо други спрат једне од најновијих зграда у кампусу, Апплетон Халл, а наша студијска подручја и факултетске канцеларије заузети су студентима и факултетима који говоре и раде на математици.

Магистар математике води до дипломе научника. Након завршетка основних курсева, можете бирати изборне предмете из чисте математике, примењене математике или статистике или из курсева који вам помажу у припреми за предавање математике у средњој школи или гимназији. Ако тражите математички минор, можете изабрати и изборне предмете из ових области.

Дегрее Програмс

Главни

Дипломирани математичар нуди и ширину и дубину математичке припреме погодне за дипломске студије или рад у различитим областима. Услови за главни предмет из математике укључују и теоријске и примењене предмете. Студенти треба да планирају са својим саветницима при избору курсева који одговарају њиховим интересовањима и образовним циљевима.

Студенти који изјављују математички смер морају имати кумулативни ГПА 2,3 у основним математичким секвенцама другог разреда (МАТХ 201 или МАТХ 204, МАТХ 221, МАТХ 241). Да би ученици одржали задовољавајући напредак ка дипломирању за четири године, студенти су до краја друге године требали успјешно завршити МАТХ 201, МАТХ 204, МАТХ 221 и МАТХ 241. Да би студенти који су прешли на факултет дипломирали две године након матуре на University of Redlands , потребно је да заврше низ рачуна (И, ИИ и ИИИ) и линеарну алгебру пре преласка на Редландс; додатно, препоручује се курс дискретне математике или увод у доказе.

Минор

Малољетни математичар састоји се од шест предмета:

 • МАТ 121 Рачуница И
 • МАТЕМАТИКА 122 Рачун ИИ
 • МАТЕМАТИКА 221 Рачун ИИИ

Најмање један курс из

 • МАТХ 201 Дискретне математичке структуре
 • МАТЕМАТИКА 204 Нагађања и докази у дискретној математици
 • МАТЕМАТИКА 241 Линеарна алгебра
 • МАТХ 300 ниво и више

Два додатна курса од

 • МАТХ 201 и новији, да укључи највише један од МАТХ 208, МАТХ 212, МАТХ 231.

Исходи учења програма

Ови резултати су прилагођени националним смерницама Математичког удружења Америке за математичке смерове. (Одбор за додипломске програме из курикулума из математике, 2004)

Дипломирани математичар ће имати искуство у раду са широким спектром математичких идеја и видеће бројне контрастне, али комплементарне тачке гледишта у темама (непрекидне и дискретне), техникама (алгебарским и геометријским) и приступима (теоријским и примењеним) математици . Они ће развити савладавање математике на нивоу који ће им омогућити да буду успешни у области која захтева математичко закључивање.

На пример, неки ученици користе своје математичке вештине да би наставили:

 • каријера која користи математику у послу, индустрији или влади, или
 • настава математике на средњем нивоу, или
 • дипломске студије математике или области везане за математику.

Циљ 1. Дипломци ће развити математичко мишљење, напредујући од процедуралног/рачунарског разумевања математике до широког разумевања које обухвата логичко закључивање, уопштавање, апстраховање и формалне доказе.

 1. Дипломци ће стварати и верификовати сопствена нагађања, уместо да једноставно користе дате формуле, правила и теореме у више курсева кроз наставни план и програм математике.
 2. Дипломци ће доказивати теореме користећи језик математике на теоријским курсевима за млађе/више разреде и те резултате презентовати усмено и писмено.

Циљ 2. Матуранти ће комуницирати математику у усменој и писаној форми са прецизношћу, јасноћом и организацијом.

 1. Дипломци ће конструисати јасне и добро подржане математичке аргументе за писмено објашњење математичких проблема, тема и идеја.
 2. Матуранти ће одржати јасне и добро организоване презентације о математичким темама које преносе математичке аргументе.

Циљ 3. Матуранти ће применити математичке или рачунске технике на подручја изван математике. Дипломци ће извући математички релевантне информације из података, тестирати хипотезе и претпоставке и формулисати логичке закључке користећи математичку анализу.

Циљ 4. Матуранти ће самостално истраживати неке математичке садржаје, ослањајући се на идеје и алате из претходних курсева како би проширили своје разумевање.

 1. Дипломци ће самостално проширити математичке идеје и аргументе из претходног курса на математичку тему која претходно није проучавана.
 2. Дипломци ће тумачити чланке или књиге из математичке литературе и укључивати идеје и резултате из литературе у своја писмена и усмена излагања.

Пласман курса математике

Тренутни студенти: Резултати пласмана су доступни у Студентском планирању под резултатима теста. Студенти који желе да похађају курс математике на који нису положили курс морају да положе одговарајући курс математичке лабораторије пре полагања курса:

 • Математика 001Л- Припрема ученике за коначну математику (математика 101) или математику за стварни свет (математика 100)
 • Математика 002Л- Припрема студенте за курсеве рачуна (математика 118, математика 120 или математика 121)

Нови и трансферни ученици: Студенти су требали да попуне математичку анкету на листи за проверу нових ученика да би утврдили да ли ће морати да полажу рачун.

 • Студенти се уписују у математику 100 или математику 101 помоћу САТ/АЦТ математичких бодова који се достављају на University of Redlands или путем курсева математике за трансфер кредита.
 • Студенти који не полажу математику 100 или математику 101 морају да заврше математику 001Л пре поласка на те предмете.
 • Студенти којима је потребан Цалцулус уписују се у курсеве Цалцулус -а користећи АЛЕКС ППЛ или АП Цалцулус (АБ или БЦ) бодове* или преко бодовног трансфера за Цалцулус.

*Ученици са оценом АП рачуна од 3 или ниже морају се обратити Одељењу за математику. Можда ће морати да положе АЛЕКС ППЛ за постављање рачуна. За даља упутства контактирајте: цалцулус_плацемент@редландс.еду

Општи образовни захтјеви

Опште образовање је опширан опис наставног плана и програма који оличава нашу посвећеност слободном образовању на University of Redlands . Наше опште образовање преноси низ студија, начине размишљања и праксе учења и креативности који омогућавају студентима да дипломирају као критички мислиоци способни за иновативно и заједничко прилагођавање изазовима који им се нађу у будућности.

Наше опште образовање састоји се од наставног програма Либерал Артс Инкуири (ЛАИ) или Либерал Артс Фоундатион (ЛАФ).

 • Студенти прве године и студенти који прелазе са мање од 32 кредита у јесен 2018. пратиће ЛАИ наставни план и програм.
 • Сви студенти који се пребацују и враћају са 32 кредита или више (тј. Другошколци, јуниори и сениори) у јесен 2018. пратиће наставни план и програм ЛАФ.

O školi

Pitanja

Slični kursevi

 • Дипл. из математике
  • Amsterdam, Холандија
 • BSc (Hons) Mathematics
  • Stirling, Уједињено Краљевство
 • БСц (Хонс) у математици
  • Dundee, Уједињено Краљевство
  • Online