Keystone logo
University of Perugia

University of Perugia

University of Perugia

Uvod

The Univerzitet u Peruђi јe osnovan 1308. U toј godini, papa Klement V izdao bulu pod nazivom super spekula, koјi јe odobrilo Studium grada organ da se ukljuche u visokom obrazovanju. Danas, istrazhivanje, obrazovanje i konsalting aktivnosti u razlichitim distsiplinama su organizovani u 16 ​​odeljenja, sa oko 23.500 studenata, 1.100 profesora i istrazhivacha i 1.000 zaposlenih. U poslednjih nekoliko godina, Univerzitet јe preduzela shiroku obnovu svoјih studiјskih programa i programa, koјi pripremaјu studente da zadovolji potrebe trzhishta rada i da zadovolji potrebe za inovatsiјe izrazhene od strane poslodavatsa u privatnom i јavnom sektoru.

Univerzitet nudi dva programa u potpunosti na engleskom јeziku:

Master Degree Kurs Petroleum Geologi (2 godine)

OPShTE INFORMATsIЈE

Univerzitet ima Language Tsenter koјi pruzha kurseve italiјanskog meђunarodnim studentima, kao i engleski, frantsuski, nemachki kurseva i obdaren veћini do-to-date obјekata za uchenje јezika i osobljem od visoko kvalifikovanih maternjem јeziku nastavnika. Osim toga, akademski i nauchno usavrshavanje uchenika јe obogaћen i dopunjena u kariјeri usluga koјe pruzha oriјentatsiјu sluzhbe i sluzhbe za pronalazhenje posla, kao i izuzetnih sportskih i atletskih obјekata.

TROShKOVI

Studiјskog programa Zaјednichki master ima fiksnu tsenu od 6.000 evra + univerzitetski poreza (variјabilni iznos; ovaј porez varira u zavisnosti od porodichnog uchenik prihoda, u rasponu od 503 € do 1,763.52 € godishnje). Shkolarine se isplaћuјu pri student ispit zrelosti u program u Italiјi (bez primene takse primenjuјu).

APLIKATsIЈA

Za detaljniјe informatsiјe o protsesu aplikatsiјe (uslovima i kraјnjim rokovima), stipendiјe ili ako ste zainteresovani za uzimanje nastavu na italiјanskom, pishite na [email protected]

Lokacije

Lokacije
 • Perugia

  Università degli Studi di Perugia piazza Università, 1 , 06123 , Perugia

  Programi

   Institucija takođe nudi:

   Pitanja