Keystone logo
University of New England дипломирани образовање (средња математика)
University of New England

дипломирани образовање (средња математика)

Online

4 Years

Engleski

Redovne studije, Fleksibilno vreme

Request application deadline

Jun 2024

AUD 31.432 / per year *

Učenje na daljinu, Na kampusu

* Годишње накнаде за курс покривају само трошкове школарине. Они не укључују друге трошкове везане за универзитетске студије.

Uvod

У данашњем свету који је све више вођен науком и технологијом, СТЕМ (наука, технологија, инжењерство и математика) образовање је од суштинског значаја за помоћ ученицима да развију вештине 21. века као што су креативност, критичко размишљање и решавање проблема.

Ако сте страствени за СТЕМ и желите да развијете знање и вештине да постанете тражени наставник у средњој школи, УНЕ Бацхелор оф Едуцатион (Сецондари СТЕМ) је за вас.

Имате флексибилност да дизајнирате свој курс из широког спектра наставних области, укључујући хемију, биологију, физику, науку о Земљи и животној средини, математику, рачунарство и пољопривреду. Штавише, УНЕ је тренутно једини пружалац додипломских студија које је акредитована НЕСА која нуди пољопривреду као наставну област.

Наш рад на курсу је савремен и добро заокружен, осигуравајући да сте спремни да уђете у професију са специјалистичким СТЕМ знањем и вештинама из стварног света како бисте остварили награђивану наставничку каријеру.

Зашто студирати Бацхелор оф Едуцатион (Сецондари СТЕМ) са УНЕ?

Циљ УНЕ-а је да вас опреми са знањем и вештинама да постанете независан, вредан СТЕМ наставник који може да подстакне радозналост ученика, изгради знање и развије њихов потенцијал.

Шта чини наш курс другачијим?

  • Развијте широке СТЕМ наставне вештине и откријте како да створите динамична, занимљива искуства учења за ученике.
  • Пренесите своје академско знање у стварну светску праксу са 80 дана професионалног искуства у средњој школи, укључујући и онлајн демонстрациону школу.
  • Бирајте између различитих предмета из читавог спектра СТЕМ образовања. Поред широког спектра основних јединица, нудимо мноштво изборних јединица из области као што су физика и хемија, биологија, науке о Земљи и животној средини, компјутерско програмирање, корисничко искуство и дизајн интеракције, да споменемо само неке. Поред тога, тренутно смо једини пружалац додипломских студија акредитованих од стране НЕСА који нуди тражени предмет Пољопривреда као наставну област.
  • Развијте се у самопоузданог, независног, рефлективног СТЕМ наставника који се може ефикасно и конструктивно прилагодити променама у професији.
  • Учите на начин који најбоље одговара вашем распореду. УНЕ нуди ову диплому са пуним радним временом (четири године) и са скраћеним радним временом (до десет година) како би одговарао вашим потребама.

Одабиром УНЕ-а, бирате лидера у индустрији у пружању доживотног учења на мрежи за будуће и квалификоване наставнике. Из године у годину, студенти додељују УНЕ оцене са 5 звездица за опште искуство и подршку студентима.

Студија онлине

Већина наших студената одлучује да студира онлајн у три периода студирања уз подршку наставника 24 сата дневно, 7 дана у недељи* и да се прилагоди студирању око обавеза на послу и породици. Јединствено, наши онлајн студенти су углавном старији од 30 година и са собом доносе драгоцено искуство. Они формирају заједницу одраслих који жонглирају са истим изазовима и приоритетима и који спајају своје животно и радно искуство у УНЕ како би постали спремни за будућност и боље одговорили на свет који се брзо мења.

Студија о кампусу

Многи наши студенти одлучују да искористе животни стил у кампусу у Армидејлу, у прелепом региону Нове Енглеске, уз приступ неупоредивој подршци, смештају и спортским објектима. Ови ученици често полазе први степен и недавно су напустили школу. Кроз приступ академској подршци и подршци за каријеру добијају фантастичан почетак своје каријере.

Подршка наставника 24/7 укључује: повратне информације о есеју (у року од 24 сата); ливе цхат 24/7 за опште повратне информације о академском писању; и помоћ у вези са одређеним предметима на нивоу основа или прве године за предмете укључујући математику, хемију, биологију, физику, пословање, рачуноводство, микроекономију, макроекономију и статистику. Такође постоји широк спектар радионица, ресурса и курсева који су доступни за подршку академским вештинама да вам помогну и да вам помогну да успете.

Prijem

Stipendije i finansiranje

Nastavni plan i program

Ishod programa

Program Školarina

Mogućnosti za karijeru

O školi

Pitanja