Keystone logo
© University of Jyväskylä
University of Jyväskylä

University of Jyväskylä

University of Jyväskylä

Uvod

University of Jyväskylä (ЈИУ) је универзитет светске класе где мултидисциплинарна и најсавременија истраживања сусрећу отворену и енергичну заједницу. Кроз реномирано подучавање, стручност високог профила и глобалну сарадњу ЈИУ заједница тражи и проналази решења за изазове будућности. На међународној ранг листи свих универзитета у свету, University of Jyväskylä је међу прва три процента и представља најбољи на свету у неколико својих дисциплина.

Нудимо 20 висококвалитетних магистарских програма заснованих на истраживању на енглеском језику. Међународни студенти су добродошли да се пријаве на двогодишње програме који воде до званично признатог магистарског степена и квалификују се за докторске студије. На наших шест факултета можете продубити своја знања из различитих области, као што су образовне науке, спортске и здравствене науке, математика и природне науке, информационе технологије, бизнис и економија и хуманистичке и друштвене науке. Такође нудимо стипендије за најуспешније међународне студенте мастер студија, које покривају трошкове школарине и чине учење код нас корисним и веома приступачним.

Јиваскила се налази у централној Финској са прелепим природним окружењем и инспиративном архитектуром. ЈИУ кампус је комбинација модерног стила и класике познатог архитекте Алвара Аалта. Кампус Семинааринмаки добио је 2022. Ознаку европске баштине. Кампус наглашава значај финског и европског образовног система као основе за равноправно и демократско друштво.

Понекад је мало прохладно овде у Финској, али на University of Jyväskylä , срдачни вршњаци, истраживачи и наставници ће вам помоћи да задржите осмех на лицу. На University of Jyväskylä , заједница брине о својим члановима. Универзитет нуди подршку и помоћ у вашем студирању и благостању. Лако се придружити нашој међународној универзитетској заједници!

Rangiranje

UNIVERZITET ЈIVASKILA NA GLOBALNOЈ RANGISTsIЈI

OBRAZOVANjE
Rang Shangaјa: 40
KS: 92
Times higher Edutsation: 66

SPORT I ZDRAVSTVENE NAUKE
9. na Shangaјskoј rang listi sportskih nauchnih shkola i odeljenja
KS: 92
Times higher Edutsation: 401 –500

PSIhOLOShKA ISTRAZhIVANjA
Rang Shangaјa: 201 –300
KS: 201 –250
Times higher Edutsation: 251 –300

KOMUNIKATsIЈE
Rang Shangaјa: 101 –150

MATEMATIKA
Rang Shangaјa: 101 –150
KS: 451 –500

Izjave studenata

Lokacije

  • Jyväskylän yliopisto

    Seminaarinkatu 15, 40014, Jyväskylän yliopisto

Pitanja