Keystone logo
University of Dundee БСц (Хонс) у математици
University of Dundee

БСц (Хонс) у математици

4 Years

Engleski

Redovne studije

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Na kampusu

* годишње студије, студенти Шкотске и ЕУ. Остали универзитетски студенти БСц - 9.250 фунти годишње, максимално 3 године, чак и ако сте студирали четворогодишњу диплому. ММатх / МСци - £ 9,250 годишње, максимално 4 године, чак и ако сте студирали пет година

Uvod

Математика је битна:

  • на проучавање науке - мало научних догађаја је могуће без основних математичких теорија
  • суштински у изградњи модела привреде, који утичу на одлуке пословања и владе
  • на развој метода сигурне комуникације - коју сви користимо за банкарство, интернет трансакције, разговоре о мобилним телефонима

Оцењено Топ 10 у Шкотској - Национална студијска анкета 2017

Верујемо да студенти најбоље служе студирањем у Дивизији која је активна у истраживању до највишег нивоа, а срећни смо што имамо одличну међународну репутацију за наш истраживачки рад. Наше курсеве подучавају они који имају велики ентузијазам за свој предмет, посвећеност њему и уважавање потреба студената.

Поред тога што нуди дипломе из математике и математичке биологије, нудимо широк спектар заједничких диплома, где се математика може комбиновати са различитим предметима, на пример, рачуноводство, економија, енглески, физика и психологија.

Основни математички програми (БСц Матхематицс и ММатх) су акредитовани од стране Института за математику и његове примјене

Ми смо релативно мала дивизија и способни смо да радимо са одличним односом особља и студената. Једна од предности овога је да можемо да упознамо сваког ученика лично, и тако можемо понудити пријатељско и подржавајуће искуство у учењу. Поред тога, наш одбор за студентско особље редовно се састаје како би разговарали о питањима од значаја за наше ученике.

Компјутерска снага се широко користи у модерној математици. Наши ученици имају приступ посвећеном рачунарском базу 24 сата дневно 7 дана у недељи. Ученици користе компјутере како би помогли њиховим студијама на свим нивоима, користећи специјалистички софтвер за математику, писање пројеката и добијање информација са Интернета.

Надаље, можете се придружити ДуМаС (Дундее Матхематицал Социети), нашем студентском друштву, који редовно организује друштвене догађаје као што су годишња лопта, куглање или кино нигхтс, каријере и ББК.

Заједничке дипломе и друге награде

  • ММатх Матхематицс
  • БСц математике и економије
  • БСц математике и финансијске економије
  • БСц математике и физике
  • МСци математика и физика
  • БСц Математика и психологија

Услови за упис

Курсеви почињу од 2018

Захтев за енглески језик

За студенте који нису из ЕУ

ИЕЛТС Свеукупно

Каријере

Математика је кључна за науке и за развој просперитетног, модерног друштва. Потражња за људе са математичким квалификацијама је значајна, а степен математике је високо тржишно средство.

Математички дипломци су доследно међу онима који привлаче највише дипломиране плате и могу да бирају из све већег броја каријера у истраживању, индустрији, науци, инжењерству, трговини, финансијама и образовању.

Многи од наших дипломаца улазе у финансијски сектор након каријере у рачуноводству, банкарству, берзи и осигурању.

Чак и ако не узимате математику више од универзитета, послодавци знају да су дипломци математике интелигентни, логички решавају проблеме. Са овом обуком иза вас, опције каријере постају готово неограничене.

Prijem

O školi

Chat with students

Pitanja