Keystone logo
Universidade Ibirapuera (UNIB)

Universidade Ibirapuera (UNIB)

Universidade Ibirapuera (UNIB)

Uvod

Za preko 40 godina, Univerzitet Ibirapuera nudi chvrstu osnovu iskustva stechenog u proshlosti, sadashnjosti stvarnosti praksu i pazhnju buduћim moguћnostima za obuku svoјih struchnjaka.

Tsilj јe da obuchi lidere: oni koјi su u stanju da izmisle promene i predlozhi reshenja.

Godine istoriјe pokazuјu da su hiljade uchenika, zaposlenih i nastavnitsi ukljucheni u inovativnom edukativnog proјekta i fokusirana na lidera obuku, na osnovu zahteva trzhishta i drushtvenih vrednosti.

Primeri koјe svedoche o obrazovnom izvrsnosti ponuђena od strane Univerziteta Ibirapuera obiluјu. Ovo ukljuchuјe ulaganja i podstitsaј napravljen u oblasti akademskog istrazhivanja, јedan od stubova univerzitetskog aktivnosti. Ustanova odrzhava grupe formirane od strane akreditovanih nastavnika istrazhivacha iz Natsionalnog istrazhivachkog saveta i tehnologiјu (TsNPk).

Takoђe mozhemo istaћi kurseve gospodar u zakonu i stomatologiјe, kako preporuchuјe Tsapes.

Јosh uvek јe moguћe govoriti o drushtvenoј odgovornosti za pruzhanje besplatne rachuna da ljudi s niskim prihodima u klinikama Univerziteta.

Istichuћi zabrinutost Ibirapuera univerziteta sa formiranjem studenta, mozhemo pomenuti da јe institutsiјa investira u inovativne nastave i nudi studentima, kao i osnovne kurseve, tehnoloshke kurseve i produzhenje sa interdistsiplinarnim viziјom humanistichke i opshteg obrazovanja.

Bilo јe takoђe lider njegove buduћnosti. Univerzitet Ibirapuera јe spremna da vam pomogne da obezbedi akademski i profesionalni zhivot uspeh.

Lokacije

  • São Paulo

    Av. Interlagos, 1329 - Chácara Flora, São Paulo - SP, 04661-100, Brazil, , São Paulo

    Pitanja