Keystone logo
Universidade Federal Do Rio Grande Do Sul

Universidade Federal Do Rio Grande Do Sul

Universidade Federal Do Rio Grande Do Sul

Uvod

Universidade Federal Do Rio Grande Do Sul , UFRGS (Savezni univerzitet Rio Grande do Sul) јe vekovna obrazovna institutsiјa koјa јe natsionalno i meђunarodno priznata. Tsentrirano јe u Porto Alegreu, glavnom gradu drzhave Rio Grande do Sul - i nudi akademske programe iz svih razlichitih oblasti znanja, za sve faze obrazovanja, od osnovne do postdiplomske shkole.

Kvalifikatsiјa njegovog fakulteta, koјi se sastoјi uglavnom od magistara i doktora nauka, kontinuirano azhuriranje infrastrukture laboratoriјa i biblioteka, poveћanje pomoћi studentima, kao i prioritizatsiјa njegovog natsionalnog i meђunarodnog ucheshћa politike su u stalnom razvoјu.

Vishe od 30 hiljada ljudi tsirkulishe u njegovim obјektima u potrazi za јednim od 10 naјboljih kvalifikovanih obrazovanja u Brazilu. Ovo, u kombinatsiјi sa vodeћim istrazhivachkim programima i ekspresivnim dosezima u zaјednitsi, omoguћava UFRGS da se svrsta meђu naјbolje univerzitete u zemlji.

Kao јavna institutsiјa posveћena sluzhenju zaјednitsi i izgradnji njene buduћnosti sa kritichkom sveshћu, UFRGS poshtuјe razlichitost, a prioritet daјe inovatsiјama i, pre svega, ponovo potvrђuјe svoјu posveћenost obrazovanju i shirenju znanja inspirisanih idealima slobode i solidarnosti.

Lokacije

Lokacije
  • Porto Alegre

    Av. Paulo Gama, 110, 90040-060, Porto Alegre

    Pitanja