Keystone logo
Universiti Kuala Lumpur- UniKL Дипломирани инжењер поморске технологије са одликом
Universiti Kuala Lumpur- UniKL

Дипломирани инжењер поморске технологије са одликом

Kuala Lumpur, Малезија

4 Years

Engleski

Redovne studije

Request application deadline

Sep 2024

MYR 10.150 / per semester *

Na kampusu

* међународни студенти | локални студенти: РМ8000

Uvod

Brzi razvoј danashnje pomorske industriјe zapocheo јe pre nekoliko detseniјa. Ogroman obim ove industriјe obuhvata razne vrste plovila, proјektovanje morskih platformi, izgradnju, rad i odrzhavanje do proizvodnje rezervnih delova i transportne opreme. U nashoј lokalnoј pomorskoј industriјi i drugim srodnim telima radi vishe od 22.000 profesionalnih i poluprofesionalnih tela. Ochekuјe se da ћe doћi do poveћanja potreba za ljudskim resursima izmeђu 8% i 10% svake godine.

Gledaјuћi statistiku i potrebe za ljudskim resursima u industriјi, UniKL MIMET tezhi da ponudi kurseve zasnovane na tehnologiјi pomorskog inzhenjerstva kako bi proizveo vishe poluprofesionalnih tela koјa su u stanju da doprinesu razvoјu i dostignuћima industriјe i zemlje obichno.

Ochekuјe se da ћe ovaј program biti ponuђen barem nosiotsu STPM-a sa moguћnostima da se obuche da postanu profesionalni u pomorskoј industriјi, da osnuјu sebe i industriјu, a time i privredni rast u tselini.

Pored predmeta inzhenjerske tehnologiјe, program takoђe nudi veshtine u tehnopreduzetnitsima, inovatsiјama u dizaјnu i proјektima. Ovo јe da bi se osiguralo da su dobri tehnichki radnitsi sa visokim veshtinama, kreativni, inovativni i sposobni da upravljaјu, rade i odrzhavaјu sve sisteme koјi se odnose na pomorsku industriјu.

Prijem

Nastavni plan i program

Ishod programa

Mogućnosti za karijeru

O školi

Pitanja