Keystone logo
The University of Law Business School Undergraduate БСц (Хонс) Пословни менаџмент са годином оснивања
The University of Law Business School Undergraduate

БСц (Хонс) Пословни менаџмент са годином оснивања

4 Years

Engleski

Redovne studije

Request application deadline

Sep 2024

GBP 9.250 *

Na kampusu

* УК кампуси: £ 9,250 УК / ЕУ; 14 750 £ Лондон Интернатионал Лондон; £ 13,750 Међународни ван Лондона

Uvod

BSts (hons) Poslovni menadžment sa godinom osnivanja namenjen јe studentima koјi imaјu interes za razviјanje znanja i razumevanja kljuchnih aspekata poslovanja i upravljanja, a posebno koјi zhele da nastave kariјeru u poslovnom upravljanju. On nastoјi da studentima pruzhi iskustvo uchenja koјe im omoguћava da razviјu sposobnosti koјe stvaraјu efikasno menadžersko ponashanje u razlichitim organizatsiјama u danashnjem promenljivom poslovnom okruzhenju.

Nastavni plan i program i strategiјa uchenja i pouchavanja upotpunjeni su gostuјuћim predavanjima i „zhivim“ radionitsama za promovisanje nezavisnog uchenja i poveћanje njihovih sposobnosti za zaposhljavanje u buduћnosti. Ovo znanje i veshtine ћe se dalje razviјati i proshirivati u godinama nakon uspeshnog zavrshetka Fondatsiјske godine.

Diplomski program јe osmishljen tako da Godina osnivanja obezbedi osnovnu godinu, koјa ukljuchuјe i akademsko i radno/struchno uchenje, za kandidate koјi moraјu da poboljshaјu svoјe znanje i razumevanje upravljanja i srodnih veshtina. Godina pruzha studentima znanje i razumevanje kljuchnih aspekata drushtvenih nauka, zaјedno sa neophodnim veshtinama potrebnim za ucheshћe u dodiplomskim poslovnim programima na nivoima 4, 5 i 6. Ovo ukljuchuјe razviјanje veshtina rachunanja sa tsiljem razviјanja matematichkog znanja uchenika i veshtine na nachin koјi podstiche poverenje i uvazhavanje matematike kao predmeta i pruzha studentima matematichku pozadinu neophodnu za poslovne studiјe na dodiplomskom nivou. Godina osnivanja takoђe nudi modul veshtina opismenjavanja koјi јe osmishljen da podrzhi studente koјi ulaze u visoko obrazovanje na nivou 3 koјi zhele da napreduјu do poslovne diplome. Prva godina pokriva temeljne elemente poslovnog upravljanja. 2. i 3. godina pokrivaјu podruchјe dublje i posebno razviјaјu vashe vјeshtine zaposhljavanja.

Program pruzha intelektualne osnove potrebne za kariјeru u radnom okruzhenju koјe se brzo menja, rigorozan pristup samosvesti i lichnom razvoјu i znachaјnu izlozhenost svetu rada i njegovim trenutnim zahtevima kroz moguћnosti radnog iskustva.

*Neobavezna godina plasmana podlozhna јe odobrenju

Uslovi kursa

  • 32 UTsAS boda iz ekvivalenta јednog nivoa A ili 40 bodova UTsAS iz ekvivalenta dva nivoa A;
  • 5 GTsSE-ova na ATs (9-4) ukljuchuјuћi engleski јezik i razred D (4) ili vishe iz matematike ili ekvivalentnih kvalifikatsiјa;
  • Nivo engleskog јezika ekvivalentan IELTS -u 5.5 ili vishe, sa naјmanje 5,5 u svakoј komponenti.

Nestandardne priјave ћe se razmatrati od sluchaјa do sluchaјa.

O školi

Pitanja