Keystone logo
University of Europe for Applied Sciences

University of Europe for Applied Sciences

University of Europe for Applied Sciences

Uvod

Добродошли на Европски универзитет за примењене науке (УЕ), где негујемо следећу генерацију дизајнера и доносилаца одлука у различитим областима као што су бизнис, спорт, медији & догађаји, и уметност & дизајн. Наш образовни приступ карактерише његова практична оријентација, међународна перспектива, интердисциплинарни фокус и посвећеност неговању успеха.

На Европском универзитету за примењене науке, поносни смо што пружамо подршку и инклузивно окружење за учење слично блиској породици. Наша мисија је да олакшамо ваш лични раст и развој отпорног карактера. Централно за наш етос је пет основних принципа који подупиру нашу институцију: неговање неформалне, али погодне атмосфере за учење, поверавање одговорности, прослављање ваших достигнућа, наглашавање практичних искустава учења и промовисање глобалног начина размишљања.

Да би ове принципе оживео, Универзитет Европе за примењене науке негује културу благостања и охрабрује окружење у коме можете напредовати и напредовати.

q

Наши кампуси

Откријте наше живахне кампусе

Крените на јединствено путовање кроз наше кампусе који се налазе у Берлину, Хамбургу и Изерлону, од којих сваки нуди свој посебан шарм и амбијент. Без обзира да ли више волите динамичну енергију

главног града, поморске привлачности лучког града на северу Немачке или спокојног окружења кампуса у америчком стилу, пружамо разноврсна подешавања која одговарају вашим жељама.

Одабир курса и универзитета често укључује разматрање окружења у којем ћете напредовати. Наши кампуси задовољавају широк спектар жеља, осигуравајући да пронађете савршено пристајање.

Смештен у срцу Берлина, наш кампус нуди неупоредив приступ живахном градском животу, само неколико тренутака удаљен од Потсдамер Плаца. У међувремену, наш кампус Исерлохн се може похвалити бујним зеленим окружењем, пружајући мирну позадину за ваше студије, са обиљем слободних активности доступних у Сеилерсее. У Хамбургу, наш кампус се налази у живахном округу Алтона, који нуди близину ужурбане луке и сликовите реке Елбе.

На Европском универзитету за примењене науке, ваше образовно путовање се не односи само на академике, већ и на урањање у окружење које подстиче раст, креативност и бескрајне могућности

Зашто Немачка?

 • Снажна немачка економија покреће иновације и раст у Европи.
 • Ниска стопа незапослености у земљи у поређењу са другим земљама ЕУ.
 • Са ниском стопом криминала, Немачка пружа безбедно и безбедно окружење.
 • Немачка нуди релативно приступачне трошкове живота

UE Hamburg

Зашто Берлин?

 • Као живописно међународно средиште, Берлин нуди разноврстан животни стил са живахним културним искуствима.
 • С обзиром да се енглески широко говори, језичке баријере су минималне, подстичући беспрекорну комуникацију за исељенике.
 • Наш кампус, централно лоциран у центру града и добро повезан, пружа згодан приступ свему што Берлин нуди.
 • Са седиштем бројних међународних компанија и старт-уп-а, Берлин је идеално окружење за предузетнике и слободњаке.

Berlin Campus

Наш програм

Добродошли на Универзитет примењених наука у Европи (УЕ), где нудимо динамичне дипломске и магистарске програме прилагођене како редовним студентима тако и запосленима који желе да унапреде своје вештине. Укорењени у два основна принципа — практично учење и глобална перспектива — наши програми су дизајнирани да пруже свеобухватно и обогаћујуће образовно искуство.

Практично учење

У УЕ верујемо у учење кроз рад. Поред цењених академика, наш факултет чине реномирани професионалци из различитих индустрија, доносећи стручност из стварног света у учионицу. Са јаким индустријским везама, подстичемо живу размену идеја, обезбеђујући да ваше студије буду релевантне и усклађене са захтевима тржишта рада. Наш приоритет је да интегришемо практичне вештине и захтеве индустрије у ваш наставни план и програм од самог почетка, пружајући вам конкурентску предност у одабраној области. Кроз наше активно ангажовање са лидерима у индустрији, имаћете прилику да стекнете непроцењив увид у функционисање успешних предузећа и индустрија.

Тхинкинг Алонг Интернатионал Линес

У данашњем међусобно повезаном свету, глобална перспектива је кључна. У УЕ прихватамо разноликост и интернационализацију као основне стубове нашег образовног приступа. Наш дипломски програм укључује семестар у иностранству, нудећи вам прилику да се уроните у различите културе и стекнете шире разумевање глобалне пословне праксе. Слично томе, наш магистарски програм садржи Међународну летњу школу, платформу за међукултуралну размену и сарадњу са студентима из целог света. У партнерству са универзитетима у оквиру Глобалних универзитетских система (ГУС) , обезбеђујемо беспрекорну интеграцију и подршку за ваше међународно искуство. Штавише, наше разнолико студентско тело одражава глобалну природу наше институције, пружајући широке могућности за културну размену и умрежавање.

У УЕ, практично учење и глобална перспектива нису само принципи; они су уграђени у све што радимо, оснажујући вас да напредујете у свету који се брзо развија и међусобно је повезан.

Можете почети да учите са нама у марту & Септембар.

Фокусирајте се на запошљивост

 • Висока стопа запошљивости: 93% наших пословних дипломаца обезбеђује посао у року од 1 године од дипломирања.
 • Практично искуство: Стекните практично искуство кроз пројекте из стварног живота интегрисане у ваш наставни план и програм.
 • Индустријска партнерства: Искористите предности наших партнерстава са реномираним компанијама, пружајући вредне могућности умрежавања и потенцијалне путеве за каријеру.
 • Виза након студија: Међународни студенти имају право на визу од 18 месеци након студија, чиме се повећавају могућности за глобално напредовање у каријери.
 • Студирање у иностранству и радно искуство: Наши програми нуде могућности за семестар у иностранству или радно искуство, обогаћујући ваше академско искуство и проширујући ваше професионалне хоризонте.
 • Настаните се у Немачкој: Дипломци који раде 24 месеца имају право да се пријаве за стални боравак у Немачкој

w

Наш циљ

Наша посвећеност вашем успеху

На Европском универзитету за примењене науке, наш главни циљ је ваш успех. Посвећени смо томе да осигурамо да сте беспрекорно спремни да кренете на свој професионални пут и кренете сопствени пут. Имајући овај циљ на уму, настојимо да наше студенте култивишемо у динамичне младе професионалце са предузетничким начином размишљања.

У данашњем окружењу које се брзо развија, успех захтева вишеструки скуп вештина. Препознајемо важност спајања суштинског знања са међуљудским вештинама, менаџерском стручношћу и глобалном перспективом. Ови елементи чине основу за успешну каријеру у динамичној области економије слободног тржишта. Послодавци све више траже предузимљиве менаџере који поседују јаку теоријску позадину и који су стекли драгоцено практично искуство у земљи и иностранству током свог академског рада. Посвећени смо томе да вас опремимо алатима и знањем како бисте испунили и премашили ова очекивања.

Опипљиви резултати нашег приступа су очигледни: дипломци Европског универзитета за примењене науке доследно се брзо прелазе у радну снагу, наоружани вештинама и самопоуздањем да напредују у различитим професионалним окружењима.

Програми и студентско искуство

 • Топ 10 рангирање за квалитет наставе на пословним студијама
 • Мала величина разреда за персонализовано учење
 • Висококвалификовани предавачи са стручним знањем из индустрије
 • Разноврсни избори програма
 • Дипломе са 100% учењем енглеског језика
 • Најсавременија инфраструктура и објекти
 • Међународни фокус са студентима из 23+ националности
 • Међународне екскурзије за студенте

b

Lokacije

 • Berlin

  Dessauer Str 3-5 , D-10963 DE, Berlin

  • Iserlohn

   Reiterweg 26b, 58636, Iserlohn

   • Hamburg

    Museumstraße 39 , 22765, Hamburg

    • Potsdam

     UE Innovation Hub, Konrad-Zuse-Ring 11, D-14469, Potsdam

     • Dubai

      The Offices 3 - One Central, Dubai World Trade Centre Dubai - United Arab Emirates, 32257, Dubai

      Pitanja