Keystone logo
University Carlos III of Madrid Диплома студија културе (двојезично)
University Carlos III of Madrid

Диплома студија културе (двојезично)

Getafe, Шпанија

4 Years

Engleski, Španski

Redovne studije

Request application deadline

Sep 2024

EUR 7.000 / per year *

Na kampusu

* for international students | for EU students: € 1,500/year

Uvod

Бацхелор'с Дегрее Програм ин Цултуре Студиес настоји да обучи професионалце способне да разумеју растућу сложеност данашњих урбаних и космополитских друштава: друштвени покрети; индустрија слободног времена и културна потрошња као основни економски мотори; приступ културним добрима и добрима; културни фактори у управљању групама у свим областима; и семантичка сложеност порука у информационом друштву.

Овај дипломски програм, широко проширен у англосаксонским земљама, својим студентима даје теоријске, аналитичке и методолошке алате неопходне за обављање професије аналитичара, креатора, менаџера или активиста у компанијама и институцијама које се односе на овај сектор и културну комуникацију, као и менаџмент у култури.

Диплома културолошких студија, која ће се први пут предавати у академској години 2019-2020, може се студирати у двојезичном модалитету и нуди курикуларне праксе у главним предузећима и институцијама сектора.

Двојезичне студије

Овај степен курсеви на енглеском и шпанском језику. На предметима који се предају на енглеском језику не постоје групе на шпанском, тако да не постоји могућност избора језика на којем ћете студирати. Морате имати на уму да:

  • In groups in English, all work (classes, drills, exercises, tests, etc.) will be conducted in English.
  • During the first year, it must establish an English B2 level, perform a test, and provide one of the supported official certificates or any way determined by the university. In the first weeks of the course will inform students how they can prove their level.
  • Након завршених студија, у вашем ДС ће се појавити помињање двојезичних студија.

Prijem

Nastavni plan i program

Rangiranje

Ishod programa

Program Školarina

Mogućnosti za karijeru

O školi

Pitanja