Keystone logo
Trine University Дипломирани математичар
Trine University

Дипломирани математичар

Angola, Сједињене Америчке Државе

4 Years

Engleski

Redovne studije

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 33.650 *

Na kampusu

* редовна настава заснована на 12-18 кредитних сати по семестру

Stipendije

Istražite mogućnosti stipendiranja kako biste pomogli finansiranju studija

Uvod

Математика је језик универзума. То је проучавање образаца у облику, времену, удаљености и простору кроз пажљиво резоновање и ригорозне одбитке. Савремене апликације укључују магнетну резонанцу (МРИ), системе глобалног позиционирања (ГПС), шифровање за сигурну трговину на интернету и алгоритме за препознавање говора.

Искуство

Наш програм нуди мале часове које држе редовни професори предани свом занимању и посвећени развоју пуног потенцијала сваког ученика у пријатељском окружењу. Сваком студенту се додељује факултетски саветник који ће помоћи у креирању индивидуалног програма студија. Факултет одржава редовно заказано радно време, као и заказане сесије „математичке помоћи“ осам сати недељно.

До Матх; Ради шта хоћеш.

Мушкарци и жене обучени за математику запослени су у разним областима у којима су анализа података и процеси логичког мишљења критични. Основно образовање из математике обучава студенте да организују своје мисаоне процесе и усаврше вештине критичког мишљења. Дипломци нашег програма запослени су у НАСА -и, Мицрософт -у, Стеел Динамицс -у, компанијама за биоенергију и логистичким компанијама. Одређени број наших дипломаца наставио је студије на Нотр Даму, Централном Мичигену и Универзитету Индијана.

Prijem

Objekti

O školi

Pitanja

Slični kursevi

  • Bachelor of Science (Education) in Mathematics and Computer Science
    • Limerick, Ирска
  • Bachelor of Science in Financial Mathematics
    • Limerick, Ирска
  • Bachelor of Science in Economics and Mathematics
    • Limerick, Ирска