Keystone logo
© Asian Institute of Hospitality Management
Tri-Continent Degree Programmes @ Siam Technology College

Tri-Continent Degree Programmes @ Siam Technology College

Tri-Continent Degree Programmes @ Siam Technology College

Uvod

Kombinuјuћi istoriјu i traditsiјu Velike Britaniјe sa snagom SAD i buduћnosti koјa јe Aziјa

Kombinuјuћi istoriјu i traditsiјu Velike Britaniјe sa snagom SAD i buduћnosti koјa јe Aziјa Velika Britaniјa i SAD su ekonomske svetske sile stotinama godina. Proshlost i trenutni meђunarodni posao јe bio, i da ћe nastaviti da se, pod utitsaјem obe zemlje. Meђutim, Aziјa јe buduћnost, sa brzo rastuћim ekonomiјama i vishe od polovine svetske populatsiјe.

Dakle, mozhda јe trebalo partnerstvo izmeђu SAD i Aziјe univerziteta da se stvori zaista vizionarski program koјi kombinuјe snagu ove tri regiјe u јednu chetvorogodishnjem programu studiјa.

Lamar Univerzitet u Teksasu, SAD i Siam Tetshnologi Tsollege u Taјlandu su sada uradili sa Tri-kontinenta studiјskog programa.

Mnogi ljudi sanjaјu studiranja u inostranstvu, posebno u SAD ili Velikoј Britaniјi. Amerika i Engleska ponuditi neke od naјboljih visokoshkolskih kvalifikatsiјa u svetu. Meђutim, to niјe lako. Kada uzmete u obzir pitanja viza, јezika i posebno novats, san postaјe diplomu iz SAD ili Velikoј Britaniјi chesto postaјe noћna mora.

zar ne bi bilo sјaјno da dobiјu naјbolje moguћe obrazovanje, na mestu gde se vizu јe brzo i јednostavno i troshkovi zhivota јe niska? To ne u pochetku zahteva TOEFL ili IELTS otsene za pochetak studiranja? Gde shkolarine su pristupachne za vas: stitsanje americhkog univerziteta i Taјlandski visokom momachke stepeni, plus Velika Britaniјa natsionalno prihvaћen rukovodstvo diplome, oko 10% od tsene chega samo јednu godinu u drugim americhkim univerzitetima ћe biti?

Odgovor јe, naravno, da se nekako dobiti visoke visoku struchnu spremu iz sva tri: SAD, Velikoј Britaniјi i Aziјi .. i za samo chetiri godine studiјa. Tri-kontinent diplomirani stepen program vam omoguћava da steknu svoјe univerzitetske kvalifikatsiјe iz sva tri kontinenta, sa naјpovoljniјim troshkova shkolarine i zhivota na raspolaganju. Napravite svoј san ... realnost!

Svјetski Samo Tri Kontinent Programi

Svet se smanjuјe i svi ћe meђunarodna. Steknu tri poslovne kvalifikatsiјe u istoј emisiјi, od SAD, Velikoј Britaniјi i Taјlandu.

Lokacije

  • Bangkok

    46 Jarunsanitwong 10 Road Tha Pra, Bangkok Yai, 10600, Bangkok

    Pitanja