Keystone logo
Trevecca Nazarene University Bachelor of Science in Matematika Obrazovanje
Trevecca Nazarene University

Bachelor of Science in Matematika Obrazovanje

Nashville, Сједињене Америчке Државе

4 Years

Engleski

Redovne studije

Request application deadline

Aug 2024

USD 28.590 / per semester

Na kampusu

Uvod

Bachelor of Science u obrazovanju matematike priprema studente sa ljubavlju prema matematici za nastavnu karijeru u razredima od šest do dvanaest. Studenti se ohrabruju da učestvuju u nacionalnoj i međunarodnoj matematičkoj zajednici; studenti takođe imaju mogućnosti da se prijave za stažiranje, konferencije i istraživačke projekte širom sveta.

TreveccaBachelor of Science u obrazovanju matematike priprema vas da budete efikasan i angažovan pedagog u razredima od šest do dvanaest. Ovaj interdisciplinarni program vam daje široko razumevanje matematike, akreditovane obuke za obrazovanje i dragoceno praktično istraživačko iskustvo.

Prednosti programa

  • Učite od fakulteta koji poseduju visoke diplome u svojim oblastima, koji imaju relevantno i dragoceno iskustvo iz stvarnog sveta i koji se trude da vas lično upoznaju.
  • Uživajte u našim malim veličinama klase i podržavajuću zajednicu kampusa.
  • Učestvujte u našim robusnim dodiplomskim istraživačkim programima.
  • Iskoristite neverovatne prakse i mogućnosti zapošljavanja na raznovrsnom i uzbudljivom tržištu Nashville.

Šta očekivati

Ako volite matematiku i želite da podučavate i inspirišete učenike u šestom do dvanaestom razredu, diploma iz matematičkog obrazovanja je savršena za vas. Ovaj program kombinuje najbolje od našeg matematičkog odeljenja i naše NCATE akreditovane škole obrazovanja, dajući vam jaku i dobro izbalansiranu osnovu za uspeh. Diplomci ovog programa imaju 100% pass stopa na Math Prakis testu, Tennessee je nastava licenca ispit.

Ovaj program ne samo da proširuje vaše znanje o ovoj oblasti, već pruža mogućnosti za sticanje dodiplomskog istraživačkog iskustva. Moći ćete da iskoristite naše male veličine klasa i jake mentorske odnose sa svojim profesorima koji će vas izazvati da primenite ono što ste naučili u praktičnim istraživanjima.

Takođe ćete biti ohrabreni da učestvujete u matematičkoj zajednici izvan Treveccakampusa. Mnogi studenti učestvuju u matematičkim takmičenjima na nacionalnom i međunarodnom nivou i dobili su nagrade za svoja dodiplomska istraživanja. Naši smerovi se takođe prijavljuju za stažiranje, konferencije i istraživačke projekte širom sveta. Mnogi od njih prisustvuju NSF Letnjim istraživačkim iskustvima za studente (REU) i Zajedničkom sastanku matematike, najvećoj svetskoj godišnjoj konferenciji o matematici.

Zašto odabrati Trevecca?

Osnovan 1901. godine i lider u online obrazovanju više od dve decenije, Trevecca pomaže studentima da otkriju i nastave individualni poziv pružajući inovativne instrukcije; negovanje podržavajuće zajednice usmerene na Hrista; i uspostavljanje odnosa koji otvaraju vrata.

Priznat na nacionalnom i lokalnom nivou za akademski kvalitet, stekao Trevecca je reputaciju pružanja svetu vođama sluga, rešavačima problema i kreatorima razlika. Treveccaholistički pristup obrazovanju obuhvata intelektualni, socijalni, emocionalni, fizički i duhovni rast.

Kao hrišćanski univerzitet, nudimo programe koji istražuju načine na koje se vera preseca sa vašim poljem proučavanja. To znači da možete steći diplomu matematičkog obrazovanja u podržavajuću hrišćansku zajednicu sa malim veličinama učionice i angažovanim članovima fakulteta koji brinu o vama i koji će vam pomoći da uspostavite snažan, biblijski pogled na svet.

Nastavni plan i program

Ishod programa

Mogućnosti za karijeru

Prijem

O školi

Pitanja