Keystone logo
Trevecca Nazarene University Bachelor of Science in Matematika
Trevecca Nazarene University

Bachelor of Science in Matematika

Nashville, Сједињене Америчке Државе

4 Years

Engleski

Redovne studije

Request application deadline

Aug 2024

USD 28.590 / per semester

Na kampusu

Uvod

Bachelor of Science iz matematike omogućava studentima da prilagode svoju diplomu kako bi najbolje odgovarala njihovim interesima, pozivu i ciljevima. Studenti mogu birati između dve koncentracije - čiste matematike i primenjene matematike. Program ima snažan naglasak na istraživanju i naš program omogućava studentima da primene ono što su naučili u sopstvenim istraživačkim projektima.

TreveccaBachelor of Science u matematici daje vam solidnu teorijsku osnovu u matematici zajedno sa jakim istraživačkim iskustvom. Moći ćete da prilagodite svoju diplomu tako da odgovara vašim interesima i ciljevima izborom između dve koncentracije: čista matematika ili primenjena matematika, interdisciplinarni stepen sa ponudama iz naših fizičkih, inženjerskih i hemijskih programa.

Prednosti programa

  • Diplomirati sa veštinama i iskustvom koje su vam potrebne da biste bili konkurentni u raznim STEM karijerama.
  • Učite od fakulteta koji poseduju visoke diplome u svojim oblastima, koji imaju relevantno i dragoceno iskustvo iz stvarnog sveta i koji se trude da vas lično upoznaju.
  • Uživajte u našim malim veličinama klase i podržavajuću zajednicu kampusa.
  • Učestvujte u našim robusnim dodiplomskim istraživačkim programima.

Šta očekivati

Kao student Treveccamatematičkog programa, moći ćete da prilagodite svoje kurseve tako da odgovara vašim interesima i ciljevima. Možete birati između dve koncentracije: čista matematika ili primenjena matematika. Ako odaberete čistu matematiku glavni, svi vaši kursevi dolaze iz matematičkog odeljenja. Ako odaberete primenjenu matematiku, bićete deo interdisciplinarnog programa koji kombinuje jake temelje matematike sa kursevima iz naših odeljenja za fiziku, inženjerstvo ili hemiju.

I u programima čiste matematike i primenjene matematike moći ćete da iskoristite naše male veličine klase i snažne mentorske odnose sa svojim profesorima koji će vas izazvati da primenite ono što ste naučili u praktičnim istraživanjima. Svaki student na odeljenju za matematiku predstavlja istraživanje na TreveccaStudentskom istraživačkom simpozijumu kao deo naše snažne posvećenosti dodiplomskom istraživanju.

Takođe ćete biti ohrabreni da učestvujete u matematičkoj zajednici izvan Treveccakampusa. Mnogi studenti učestvuju u matematičkim takmičenjima na nacionalnom i međunarodnom nivou i dobili su nagrade za svoja dodiplomska istraživanja. Naši smerovi se takođe prijavljuju za stažiranje, konferencije i istraživačke projekte širom sveta. Mnogi od njih prisustvuju NSF Letnjim istraživačkim iskustvima za studente (REU) i Zajedničkom sastanku matematike, najvećoj svetskoj godišnjoj konferenciji o matematici.

Zašto odabrati Trevecca?

Osnovan 1901. godine i lider u online obrazovanju više od dve decenije, Trevecca pomaže studentima da otkriju i nastave individualni poziv pružajući inovativne instrukcije; negovanje podržavajuće zajednice usmerene na Hrista; i uspostavljanje odnosa koji otvaraju vrata.

Priznat na nacionalnom i lokalnom nivou za akademski kvalitet, stekao Trevecca je reputaciju pružanja svetu vođama sluga, rešavačima problema i kreatorima razlika. Treveccaholistički pristup obrazovanju obuhvata intelektualni, socijalni, emocionalni, fizički i duhovni rast.

Kao hrišćanski univerzitet, nudimo programe koji istražuju načine na koje se vera preseca sa vašim poljem proučavanja. To znači da možete steći diplomu matematike u podržavajuću, hrišćansku zajednicu sa malim veličinama učionice i angažovanim članovima fakulteta koji brinu o vama i koji će vam pomoći da uspostavite snažan, biblijski pogled na svet.

Nastavni plan i program

Mogućnosti za karijeru

Prijem

Izjave studenata

O školi

Pitanja