Keystone logo
Trevecca Nazarene University Бацхелор оф Сциенце ин Цомпутер Сциенце
Trevecca Nazarene University

Бацхелор оф Сциенце ин Цомпутер Сциенце

Nashville, Сједињене Америчке Државе

4 Years

Engleski

Redovne studije

Request application deadline

Aug 2024

USD 28.590 / per semester

Na kampusu

Uvod

Дипломирани инжењер рачунарства припрема студенте да преведу пословне потребе у софтверска решења. Студенти стичу вештине у логици, алгоритмима и рачунарском размишљању док уче да кодирају, програмирају, дизајнирају и користе најсавременију софтверску технологију.

Trevecca дипломирани инжењер рачунарства вам омогућава да се специјализујете тако што ћете пратити једну од следећих смерова:

 • веб дизајн и развој
 • софтверско инжењерство
 • дизајн и развој игре
 • сајбер безбедност и дигитална форензика
 • специјализовано рачунарство

Предности програма

 • Учите од факултета који поседују високе дипломе у својим областима, који имају релевантно и драгоцено искуство из стварног света и који се труде да вас лично упознају.
 • Уживајте у нашој малој величини одељења и заједници кампуса која вас подржава.
 • Искористите предности невероватних стажирања и послова доступних на узбудљивом тржишту Нешвила.

Шта да очекујете

Као студент Trevecca дипломираних наука у програму рачунарских наука, бићете опремљени да разумете изазовне проблеме софтверског инжењеринга и креирате иновативна решења. У глобалној економији која се заснива на технологији, широк спектар организација, владиних агенција и институција за учење захтева ефикасно и безбедно програмирање. Ваша диплома из рачунарства вас оспособљава да разумете и испуните те оперативне захтеве засноване на вебу.

Наш програм вам даје солидну основу у рачунарству, професионалној комуникацији и креативном решавању проблема, а истовремено вам омогућава да прилагодите своју диплому одабиром једне од следећих специјализација:

 • веб дизајн и развој
 • софтверско инжењерство
 • дизајн и развој игре
 • сајбер безбедност и дигитална форензика
 • специјализовано рачунарство

Такође ћете имати прилике да дизајнирате и развијете сложене алгоритме и структуре података за мрежна решења клијент/сервер и уграђене системе у различитим јединственим окружењима. Наш наставни план и програм оријентисан на пројекте води до професионалног портфолија, омогућавајући вам да лако демонстрирате свој рад потенцијалним послодавцима.

Зашто одабрати Trevecca ?

Основана 1901. године и лидер у онлајн образовању више од две деценије, Trevecca помаже студентима да открију и следе индивидуални позив пружањем иновативних инструкција; неговање заједнице која подржава Христа; и успостављање односа који отварају врата.

Препозната на националном и локалном нивоу по академском квалитету, Trevecca је стекла репутацију по томе што је свету обезбедила вође слуге, решаваче проблема и оне који стварају разлике. Trevecca холистички приступ образовању обухвата интелектуални, друштвени, емоционални, физички и духовни раст.

Као хришћански универзитет, нудимо програме који истражују начине на које се вера укршта са вашим пољем студија. То значи да можете да стекнете своју диплому из рачунарства у хришћанској заједници која вас подржава, са малим учионицама и ангажованим члановима факултета који брину о вама и вашим циљевима.

Nastavni plan i program

Mogućnosti za karijeru

Prijem

Izjave studenata

O školi

Pitanja