Keystone logo
Stephens College Дипломирани инжењер пословне науке
Stephens College

Дипломирани инжењер пословне науке

Columbia, Сједињене Америчке Државе

4 Years

Engleski

Redovne studije

Request application deadline

Aug 2024

USD 25.800 / per year *

Na kampusu

* 2022-2023 школарина; укупни директни трошкови: 36.814 УСД; укупни трошкови похађања: 42.384 УСД

Uvod

Диплома пословне администрације на Stephens College пружа широк поглед на пословање који жене припрема за максимизирање њиховог потенцијала и постајање визионарским лидерима.

Кроз практичне курсеве и искуства у пословној администрацији научићете и применити знање у стварним сценаријима-и стећи вештине спремне за тржиште које воле послодавци. Лидерство, комуникација и професионалне вештине наглашене су у наставном плану и програму, што вас припрема да будете ефикасни и импресивни у било ком послу који изаберете. То је та предност коју други описују као пољску и коју познајемо као увежбано самопоуздање које долази са усавршавањем ваших вештина међу наставницима, колегама и бившим студентима.

Овај програм је еволуирао с временом и пружа велику флексибилност јер знамо да иновативни пословни лидери морају поставити многе интересе на чврсто, темељно језгро.

Са пет концентрација - од еспорта до предузетништва - и 35 изборних сати, дипломирани инжењер пословне администрације у Степхенс -у може се прилагодити вашим индивидуалним интересима. Искористите интернетске пословне курсеве и бавите се пословним аспектима који вас највише занимају.

Структура програма

Пословни програм Степхенса састоји се од три дела:

  • Броад Либерал Артс (31 кредитни час општеобразовних курсева)
  • Бусинесс Цоре (36 кредитних сати)
  • Специјализирати се за једно или више функционалних подручја за развој пословне експертизе (18 кредитних сати у концентрацији по избору)

Такође ћете завршити 35 изборних сати да бисте стекли диплому. Пословни предмет вам омогућава да одаберете мању или другу концентрацију која надопуњује ваша интересовања и циљеве.

Пословно језгро

Сви пословни смерови ће завршити 36-кредитни сат Бусинесс Цоре.

Курсеви укључују рачуноводство, управљање финансијама и маркетинг, пословно право и етику и професионалну комуникацију.

Пословне концентрације

Наш динамичан пословни програм фокусиран на каријеру омогућава вам да прилагодите свој студијски програм тако да одговара вашим циљевима у каријери. Бирајте између следећих концентрација (свака се састоји од 18 кредитних сати):

Предузетништво

Решите сложене проблеме проницљивим, иновативним решењима. Научите да креирате и управљате сопственим малим предузећем.

  • Стекните искуство из прве руке у свим аспектима вођења малог предузећа као члан тима у Сусие'с, нашој студентској кампус продавници.

Управљање еспортом

Припремите се за каријеру у администрацији и менаџменту еспорта. Постаните лидер у овој области.

Управљање планирањем конференција и догађаја

Комбинујте снажне темеље у пословним, маркетиншким и комуникационим принципима са искуством на терену планирањем стварних догађаја.

  • Помозите у организовању венчања и још много тога у прелепом кампусу Степхенс кроз СЦ догађаје.

Менаџмент

Научите како да радите са људима - од управљања људским ресурсима до глобалних тржишта - и створите ефикасно радно окружење.

  • Развити пословне планове и акционе планове са буџетима, маркетиншким плановима и исходима. Стекните менаџерско искуство у стварном свету преузимањем улоге у Сусие'с, радњи у кампусу коју потпуно воде студенти.

Маркетинг

Фокус на понашање потрошача и стратешку комуникацију, развој производа и услуга како би се задовољиле потребе и довела предузећа до успеха.

  • Блиско сарађујте са локалном маркетиншком фирмом Цолумбиа Маркетинг Гроуп и опслужујте стварне клијенте док сте на факултету.

Разлика у искуственом учењу

У Степхенс -у ученици уче радећи. Наш модел учења усредсређен на ученика значи да студенти имају сваку прилику да зароне у пројекте из стварног света и стекну практично искуство које ће их ставити испред конкуренције.

Агенција

Агенција је простор и иницијатива за сарадњу која подржава студенте који пружају креативне услуге путем огласне агенције Цреативе Инк, часописа Степхенс Лифе, часописа Харбингер за књижевност и управљања догађајима и конвенцијама.

Stephens College Догађаји

Планирајте и управљајте стварним догађајима у прелепом кампусу Степхенс, од венчања до пословних конференција, празничних свечаности, банкета за награде и још много тога.

Цолумбиа Маркетинг Гроуп

Цолумбиа Маркетинг Гроуп, или ЦМГ, је маркетиншка, дигитална и дизајнерска агенција са комплетним услугама са седиштем у Колумбији, МО. Студенте Степхенса менторира и подучава председница ЦМГ -а Ерица Пефферман - такође председница и издавач часописа ЦОМО.

Центар за каријерно и професионално усавршавање

Степхенс је признат као Национални факултет за развој каријере. Наш наставни план од колеџа до каријере уграђује професионалне вештине, искуства и материјале у ваше захтеве за дипломирање. Више од половине наших студената завршава праксу док су на факултету - многи од њих су плаћали - а већина тих студената заврши више од једне праксе пре дипломирања.

Копенхавер центар у Степхенс

Као сателитска локација Центра за напредак жена у комуникацији Лиллиан Лодге Копенхавер, Stephens College дели мисију центра да оснажи жене као лидере у комуникацији и да одржи различитост и укључивање у комуникациону праксу и истраживање. Центар пружа приступ гостујућим предавачима, догађајима за умрежавање и виртуелним радионицама у корист студената, првих професионалаца и искусних стручњака за комуникацију.

Nastavni plan i program

O školi

Pitanja