Keystone logo
Spring Hill College BS u matematici — Aktuarski Matematika
Spring Hill College

BS u matematici — Aktuarski Matematika

Mobile, Сједињене Америчке Државе

4 Years

Engleski

Redovne studije, Fleksibilno vreme

Request application deadline

Sep 2024

USD 22.820 / per year *

Na kampusu

* godišnje školarine i takse

Stipendije

Istražite mogućnosti stipendiranja kako biste pomogli finansiranju studija

Uvod

Želite da naučite kako da predvidite budućnost? Kao i korišćenje matematike i statistike za rešavanje problema?

Aktuari koriste matematičke veštine za definisanje, analizu i rešavanje poslovnih problema koji uključuju troškove mogućih budućih događaja.

Aktuar je poslovni profesionalac koji analizira finansijske posledice rizika. Aktuari koriste matematiku, statistiku i finansijsku teoriju za proučavanje neizvesnih budućih događaja, posebno onih koji se tiču programa osiguranja i penzije.

Zašto SHC?

 • USpring Hill College, pravimo naš znak - Sa našim malim veličinama klase i pristupačne školarine, jedinstvenoSpring Hill College je kvalifikovan da obezbedi kvalitetno obrazovanje našim studentima. Naš jezuit, katoličko koledž obrazovanje je poznat kao dobro zaokružen pristup visokom obrazovanju, sa naglaskom na osnaživanje studenata sa strašću prema znanju i ličnom rastu. Sa našim nedavnim smanjenjem školarine, jedanSpring Hill College je od najpristupačnijih privatnih koledža u zemlji.
 • Mi smo znatiželjni i inspirisani - magazin Forbes je rangiranSpring Hill College kao jedan od deset najboljih koledža za povrat ulaganja (ROI). U našoj klasi 2021. godine 92% diplomiranih studenata postiglo je plasman šest meseci nakon diplomiranja kroz zapošljavanje, diplomsku/profesionalnu školu, staž ili službu.
 • Mi smo doers - Naši studenti doprinose 24,000 sati u proseku lokalnoj zajednici kroz Folei centar svake godine. Prihvaćeno je 100% maturanata 2020 koji su se prijavili na medicinsku školu. Spring Hill Collegeima stopostotnu stopu sertifikacije i stopu plasmana od 92% sa našim obrazovnim programom tokom poslednjih pet godina.

Prijem

Stipendije i finansiranje

Ishod programa

Mogućnosti za karijeru

O školi

Pitanja

Slični kursevi

 • Bachelor of Mathematics
  • Ottawa, Канада
 • Дипломирао актуарске студије
  • Greenville, Сједињене Америчке Државе
 • Actuarial Mathematics - B.S.
  • Kent, Сједињене Америчке Државе