Keystone logo
Southwest Baptist University дипломирани математичар
Southwest Baptist University

дипломирани математичар

Bolivar, Сједињене Америчке Државе

4 Years

Engleski

Redovne studije

Request application deadline

Aug 2024

USD 27.290 / per year *

Na kampusu

* школарина

Uvod

Диплома из математике ће вам помоћи да развијете вештине решавања проблема које су вредне у разним каријерама и индустријама.У СБУ такође можете изабрати да комбинујете своју диплому математике са другим главним или мањим предметом у некој другој дисциплини, као што су рачунарство или бизнис, како бисте додали дубину свом академском програму и проширили могућности каријере које су вам доступне.

Као смер математика на СБУ, имаћете користи од мале величине разреда што вам омогућава да блиско комуницирате са својим друговима из разреда и градите доживотна пријатељства.Такође ћете успоставити блиске односе са својим факултетом, који су високо квалификовани у области математике, напорно раде како би били у току са трендовима у математици и често су присутни на конференцијама и семинарима.

Према Математичком удружењу Америке (МАА), математика је 12. најплаћенији факултет у првих пет година након дипломирања.Диплома из математике из СБУ-а ће вас опремити за успех у различитим каријерама док научите како да постанете креативни аналитички мислилац са вештинама решавања проблема које послодавци желе.

Предност СБУ

  • Претворите своје учење у дело тако што ћете водити математичке лабораторије, служити као наставник математике или помажући у СБУ такмичењима за ученике основних и средњих школа.
  • Укључите се у истраживање заједно са чланом факултета док сте још студент основних студија.
  • Користите математичку технологију као што је најсавременији ГеоГебра, софтвер који се користи за илустрацију различитих математичких тема.

Nastavni plan i program

Mogućnosti za karijeru

Izjave studenata

Stipendije i finansiranje

Prijem

O školi

Pitanja