Keystone logo
Southwest Baptist University Дипломирани инжењер рачуноводства и информационог осигурања
Southwest Baptist University

Дипломирани инжењер рачуноводства и информационог осигурања

Bolivar, Сједињене Америчке Државе

4 Years

Engleski

Redovne studije

Request application deadline

Aug 2024

USD 27.290 / per year *

Na kampusu

* школарина

Uvod

Диплома Рачуноводство и осигурање информација је јединствени програм који комбинује смер рачуноводства са додатним курсевима углавном из рачунарских информационих наука.Овај проширени степен ће вас припремити за фундаментално разумевање рачуноводствених пракси, дизајна информационог система, форензичких принципа података, управљања подацима и безбедности, што ће вам отворити безброј могућности!

Мала величина одељења (обично 8-10 ученика на курсевима вишег нивоа) обезбеђује да добијете квалитетну, индивидуализовану инструкцију.Рачуноводствени факултет СБУ искрено брине о својим студентима и блиско сарађује са њима на успеху у учионици, као и да им помогне да добију стажирање и позиције у каријери.

Предност СБУ

  • Више од 80% студената рачуноводства СБУ постигне потребних 150 кредитних сати за ЦПА испит за сертификацију у року од четири године
  • Дипломци рачуноводства 2020. године постигли су 93% први пут на ЦПА испиту — у поређењу са националним просеком од само 57%!
  • Алумни СБУ рачуноводства остају повезани са програмом, који користи тренутним студентима кроз понуде стипендија, менторске програме и могућности умрежавања

Prijem

O školi

Pitanja