Keystone logo
Southeastern Louisiana University - College of Science and Technology Diplomirani matematički fakultet - Koncentracija u industrijskoj matematici
Southeastern Louisiana University - College of Science and Technology

Diplomirani matematički fakultet - Koncentracija u industrijskoj matematici

Hammond, Сједињене Америчке Државе

4 Years

Engleski

Redovne studije

15 Jul 2024

Aug 2024

USD 4.445 / per semester *

Na kampusu

* Napomena: Može se primeniti vandržavna naknada od 6,238.80 USD, međutim, postoje mnogi uslovi koji će omogućiti odricanje od ove naknade, kao i stipendije pored ovog odricanja od naknade. Molimo pogledajte odeljak Prijem ispod.

Uvod

Opšti obrazovni cilj dodiplomskog programa Matematika je da pruži studentima priliku da razviju svoje analitičko razmišljanje, kvantitativno rezonovanje i veštine rešavanja problema koje će ih pripremiti za uspeh u bilo postdiplomskoj školi ili u različitim karijera u biznisu, industrija, vlada, ili nastava.

Industrijska koncentracija priprema studente da primene matematiku u rešavanju stvarnih problema u različitim industrijama, proizvodnji, inženjerstvu, istraživanju i razvoju, nauci, uslužnim i konsultantskim organizacijama, kao i vladinim i vojnim organizacijama. Pored toga, studenti zainteresovani za dalje studiranje biće pripremljeni za diplomski rad kako bi ih pripremili za istraživanja koja mogu dovesti do efikasnih novih matematičkih i računarskih metoda i tehnika za nauku, inženjerstvo, industriju i društvo.

Nastavni plan i program

Prijem

O školi

Pitanja