Keystone logo
Southeastern Louisiana University - College of Science and Technology Bachelor of Science in Matematika - Koncentracija u obrazovanju matematike
Southeastern Louisiana University - College of Science and Technology

Bachelor of Science in Matematika - Koncentracija u obrazovanju matematike

Hammond, Сједињене Америчке Државе

4 Years

Engleski

Redovne studije

15 Jul 2024

Aug 2024

USD 4.445 / per semester *

Na kampusu

* Napomena: Može se primeniti vandržavna naknada od 6,238.80 USD, međutim, postoje mnogi uslovi koji će omogućiti odricanje od ove naknade, kao i stipendije pored ovog odricanja od naknade. Molimo pogledajte odeljak Prijem ispod.

Uvod

Opšti obrazovni cilj dodiplomskog programa Matematika je da pruži studentima priliku da razviju svoje analitičko razmišljanje, kvantitativno rezonovanje i veštine rešavanja problema koje će ih pripremiti za uspeh u bilo postdiplomskoj školi ili u različitim karijera u biznisu, industrija, vlada, ili nastava.

Koncentracija matematičkog obrazovanja nastoji da proizvede vaspitače matematike koji su inovatori i lideri u nastavnoj oblasti kao i sposobni matematičari. Godišnje iskustvo nastave učenika uključeno je u nastavni plan i program, a po završetku studija studenti imaju diplomu matematike i sertifikovani su za predavanje matematike u razredima 6-12 u javnim školama u Luizijani.

Nastavni plan i program

Prijem

O školi

Pitanja