Keystone logo
Southeastern Louisiana University - College of Science and Technology Bachelor of Science in Matematika - Business/Aktuarial Science Koncentracija
Southeastern Louisiana University - College of Science and Technology

Bachelor of Science in Matematika - Business/Aktuarial Science Koncentracija

Hammond, Сједињене Америчке Државе

4 Years

Engleski

Redovne studije

15 Jul 2024

Aug 2024

USD 4.445 / per semester *

Na kampusu

* Napomena: Može se primeniti vandržavna naknada od 6,238.80 USD, međutim, postoje mnogi uslovi koji će omogućiti odricanje od ove naknade, kao i stipendije pored ovog odricanja od naknade. Molimo pogledajte odeljak Prijem ispod.

Uvod

Opšti obrazovni cilj dodiplomskog programa Matematika je da pruži studentima priliku da razviju svoje analitičko razmišljanje, kvantitativno rezonovanje i veštine rešavanja problema koje će ih pripremiti za uspeh u bilo postdiplomskoj školi ili u različitim karijera u biznisu, industrija, vlada, ili nastava.

Ova koncentracija pruža spoj matematike i poslovnog upravljanja za studente sa jakom sposobnošću za matematiku. Aktuarska nauka stoji na raskrsnici rizika i novca. Aktuari su stručnjaci za procenu verovatnoće i finansijskih posledica budućih događaja, dizajniranje kreativnih načina za smanjenje troškova neželjenih događaja i smanjenje uticaja tragičnih događaja koji se događaju. Oni su u velikoj potražnji osiguravajućih društava, konsultantskih firmi i finansijskih institucija.

Nastavni plan i program

Mogućnosti za karijeru

Prijem

O školi

Pitanja