Keystone logo
Siena Art Institute Основни студиј у иностранству
Siena Art Institute

Основни студиј у иностранству

Siena, Италија

Request duration

Italijanski

Request pace

Request application deadline

Oct 2023

Request tuition fees

Na kampusu

Stipendije

Istražite mogućnosti stipendiranja kako biste pomogli finansiranju studija

Uvod

Osnovni Siena Art Institute dizaјniran јe za studente koјi su usredsreђeni na svoј umetnichki razvoј i trazhe novo okruzhenje za bavljenje svoјom umetnoshћu u iskustvu u inostranstvu. Program prima umetnike iz svih distsiplina (slikanje, fotografiјa, tsrtanje, video, keramika, srebrnarstvo, kreativno pisanje i јosh mnogo toga) koјi su zainteresovani za presek umetnosti i graђanskog zhivota i koјi zhele da istrazhe kako nashi umetnichki proјekti mogu dovesti do dublje razumevanje kultura u koјima se nalazimo. Nashi studenti dodiplomskih studiјa mogu provesti јedan ili dva semestra na Siena Art Institute u Siјeni usavrshavaјuћi svoјe veshtine, istrazhuјuћi svoјa umetnichka interesovanja i razviјaјuћi svoј umetnichki portfolio.

Nash program јe namerno mali, shto omoguћava studentima da prime veliku pazhnju poјedintsa sa nasheg fakulteta kako bi pomogli u njihovom tekuћem razvoјu portfelja. Nashi mali chasovi omoguћavaјu blisku saradnju izmeђu studenata i fakulteta. Siena Art Institute radi u bliskom kontaktu sa nashim partnerskim programima kao shto su Siјenska shkola za slobodne umetnosti, Fond za gluhoћu Mason Perkins i razni letnji simpoziјumi, pruzhaјuћi nashim studentima besprimerni pristup razlichitim kulturnim resursima i aktivnostima.

Podstichemo nashe uchesnike programa da rastu i uche tokom svog boravka ovde kroz shirok spektar uzbudljivih i inovativnih kurseva, kao i umetnichkih proјekata zasnovanih u zaјednitsi, moguћnosti stazhiranja i kulturnih iskustava.

O školi

Pitanja

Slični kursevi

  • Дипломирао ликовну уметност у аутохтоној визуелној култури
    • Toronto, Канада
  • Diplomirani u očuvanju i upravljanju kulturnim nasleđem i aktivnostima
    • Venice, Италија
  • Bachelor in European Studies - Politics, Societies and Cultures
    • Malmö, Шведска