Keystone logo
Raffles Milan - International design institute

Raffles Milan - International design institute

Raffles Milan - International design institute

Uvod

Школа која није била тамо.

Онај који је тржиште дуго тражило. Онај који разбија зидове између моде и дизајна, између учитеља и ученика, између прошлости и будућности. Онај који мисли и говори на језику 14 земаља у којима послује. Онај који је покренуо најбоље студенте одабрао је најбоље маестре.

Школа која је сада овдје.

Онај где те науче да се суочиш са изазовима за које нико још није размишљао. Тамо где се тестирате на своје границе и научите да играте своју страну игре ... са осећајем граница. Онај где говоре твој језик ... и још 13! Онај кога никада нећеш оставити.

Топове Милано Иституто Мода е Десигн

Нова школа моде и дизајна у Милану? Да, а његово име је Раффлес Милано Иституто Мода е Десигн . Школа са неконвенционалним духом и методом. Школа дизајнирана за ученике који будућност намеравају гледати право у очи. И изнад свега, школа која је окупила сјајан тим предавача, у многим случајевима водећих имена на међународној сцени и дизајну.

На почетним блоковима су наши трогодишњи курсеви дизајна производа, визуелног дизајна и модног дизајна, на италијанском и енглеском језику, као и низ мастер студија за учење од лидера.

Снага мреже без граница

РМ Милано долази да ојача постојећу међународну мрежу Раффлес Гроуп, која је основана пре више од 25 година у Сингапуру и сада се шири енергетски, са 26 факултета у 14 земаља.

Одлука о укључивању "Милана" у име одражава нашу тежњу ка изврсности и нашој дубокој повезаности са градом који је већ дуго признат као свјетски капитал дизајнерске културе.

Школа која даје много више

Образовни метод који користи Рафлес Милано наводе инспирацију из праксе ренесансне радионице и има за циљ стваран рад на стварним пројектима за стварне клијенте.

Од првог дана, предавачи и ученици су укључени у однос без зидова за одвајање.

Предавач-студентски дијалог, стално трагање за новим стазама и сигурне темеље за процес индивидуалног и тимског раста који обучава студенте за сутра припремајући их да је доживљавају као природну еволуцију данашњице. Студенти научи да се упореде са сновима и аспирацијама будућности.

Школа која је већ посао

Раффлес Милано је школа која није била присутна, али су се компаније толико дуго захтијевале, једнако снажне у области праксе као у области теорије.

Сви наши пројекти имају сврху, контекст, залихе ресурса, позадину претходног искуства, низ разлога зашто се дешавају и, наравно, низ зидова за пробој. То је оно што наши ученици удишу сваким својим кораком.

Камен темељац наших дидактичких стаза је радни свет. У нашим трогодишњим курсевима ученици уче кроз рад, остварују најближу везу између теорије и праксе, између идеје и извршења. На курсевима нашег мајстора, студенти се директно упознају са водећим именом на тржишту у предавачкој сали и имају прилику да раде заједно са собом.

Stipendije i finansiranje

Lokacije

  • Milan

    Via Felice Casati, 16, 20124, Milan

Pitanja