Keystone logo
Pace University BBA Računovodstvo
Pace University

BBA Računovodstvo

New York, Сједињене Америчке Државе

4 Years

Engleski

Redovne studije

Request application deadline

Sep 2024

USD 48.152 / per year *

Na kampusu

* mogu se primeniti dodatne naknade

Uvod

Ne čekajte to. Idi za to.

Pace je BBA u računovodstvu priprema da brzo raste u visoko profitabilne karijere koja može da vas sve do C-Suite. Nabavite obrazovnu fondaciju treba da sedite za CPA ispita i zaradite druge specijalizovane akreditive, kao sertifikovani interni revizor. Pružamo CPA pregled kurseve (Beker ZKP pregled) u svim programima, i svi naši programi su spremni za novi" Core + Discipline" CPA ispiti.

Launchpad do uspeha

  • Dobiti solidnu osnovu u računovodstvenim principima
  • Izaberite između tri koncentracije koje će diverzifikovati vaš skup veština
  • Uspostaviti fondaciju za studiranje za CPA ispita i drugih specijalizovanih akreditiva

Dodajte mogućnosti i iskustva

Izaberite jednu od tri koncentracije u okviru BBA u računovodstvenom programu:

Forenzičko računovodstvo, koje pruža solidnu računovodstvenu osnovu zajedno sa specijalizovanom obukom iz forenzičkog računovodstva; Interna revizija, koja razvija veštine koje će vam trebati da biste nastavili karijeru kao interni revizor; i treća opcija, koja vam omogućava da prilagodite svoj BBA.

Možete odabrati dodatne kurseve u oblastima kao što su oporezivanje, zakon, finansije, informacioni sistemi ili upravljanje. Studenti koji planiraju da polažu CPA ispite treba da izaberu sledeće kurseve među izbornim: ACC 461 revizija I, ZAKON 312 ili ZAKON 360 Poslovni zakon II, POREZ 311 Savezni porez na dohodak II, i ACC 470 Računovodstvo Istraživački projekat.

U Lubinu vas provlačimo kroz vrata i iza kulisa za jedinstvene mogućnosti, zahvaljujući našoj dobro razvijenoj mreži alumnija i korporativnih partnera. Diplomci BBA u računovodstvenom programu rade za Big Four računovodstvene firme, kompanije Fortune 100, Federalne rezerve i Njujoršku berzu, među mnogim drugim preduzećima.

Prijem

Nastavni plan i program

Rangiranje

Program Školarina

Stipendije i finansiranje

Mogućnosti za karijeru

Akreditacije

O školi

Pitanja