Keystone logo
Pace University BBA Finansije
Pace University

BBA Finansije

New York, Сједињене Америчке Државе

4 Years

Engleski

Redovne studije

Request application deadline

Sep 2024

USD 48.152 / per year *

Na kampusu

* mogu se primeniti dodatne naknade

Uvod

Finansijski kapital sveta

Vaš Lubin BBA u finansijama savršen je način za pokretanje karijere u jednom od najprofitabilnijih sektora privrede. Zaradićete poštovani BBA i biti spremni da uspete u širokom spektru poslovanja i industrije - i to ćete učiniti u srcu finansijskog okruga Njujorka.

Oblikujte finansijske fjučerse

  • Istražite finansije na globalnom nivou
  • Povežite se sa rukovodiocima u glavnim finansijskim institucijama
  • Primenite teoriju u praksu u stvarnim poslovnim okruženjima

Dodajte mogućnosti i iskustva

Od osnovnih teorijskih finansijskih principa do obilja mogućnosti da primenite ono što znate u smislenim poslovnim okruženjima iz stvarnog sveta, BBA u finansijama je dokazana i poštovana. Bez obzira da li želite da se pridružite korporaciji, vladinoj agenciji, finansijskoj instituciji, osiguravajućem društvu ili neprofitnoj organizaciji, imaćete i konceptualnu pozadinu i alate koji će dovesti do uspeha vaše organizacije i sopstvene karijere.

Upisivanjem u ovaj program možete iskoristiti širok spektar relevantnih mogućnosti, uključujući Studentski upravljani investicioni portfelj (SMIP), portfelj koji sponzorira univerzitet vredan oko 400.000 dolara. Studenti koji upravljaju SMIP-om angažuju se u direktnom kontaktu sa vodećim finansijskim analitičarima i menadžerima hedž fondova, sprovode istraživanja o pojedinim kompanijama, koriste Bloomberg terminale i pakete za analizu zaliha i kreiraju predloge za preporuku kupovine i prodaje. Klasa tada glasa da odobri ili odbije svaku preporuku. SMIP redovno nadmašuje svoje referentne vrednosti indeksa S& P, Dov i NASDAK.

Prijem

Nastavni plan i program

Rangiranje

Program Školarina

Stipendije i finansiranje

Mogućnosti za karijeru

Izjave studenata

O školi

Pitanja