Keystone logo
Pace University BBA Business Management
Pace University

BBA Business Management

New York, Сједињене Америчке Државе

4 Years

Engleski

Redovne studije

Request application deadline

Sep 2024

USD 48.152 / per year *

Na kampusu

* mogu se primeniti dodatne naknade

Uvod

Studija biznis u Njujorku

Vaš BBA u poslovnom menadžmentu će skok-start svoju karijeru, dajući vam kritične veštine za bilo koju industriju. Iskustvo i veštine koje steknete u vezi sa team buildingom, donošenjem odluka i preuzimanjem rizika učiniće da se istaknete na stažiranju ili prvom poslu kako se vaša karijera razvija i razvija.

Postanite poslovni lider

  • Studija u srcu Njujorka
  • Hit the ground radi sa veštinama poslodavaca vrednosti
  • Učite od fakulteta koji su ostvareni praktičari i istakli naučnici čija se istraživanja citiraju u glavnim medijima

Dodajte mogućnosti i iskustva

Lubin BBA u poslovnom menadžmentu može vas odvesti bilo gde želite da idete. Sa veštinama izgradnje tima, donošenja odluka i preuzimanja rizika koje steknete kroz program, udarićete u zemlju trčeći u stažiranju ili poslu i naučiti kako planirati, upravljati i kontrolisati operacije, voditi timove i motivisati pojedince. Vi ćete steći razumevanje kako ljudi komuniciraju u poslovnim preduzećima: superiorno-podređeni odnosi, formalni i neformalni grupni susreti i međuljudski i međugrupni sukob. Steknite uvid u kulturne i ekonomske aspekte pravnih, političkih i društvenih sistema, kao i multinacionalnog poslovanja.

Na kraju ćete primeniti veštine i znanja koja ste stekli u poslovnim disciplinama na svoju simulaciju upravljanja starijom godinom. Čvrsta osnova u upravljanju, praktično iskustvo integrisanja veština upravljanja i poznavanje globalnog poslovnog okruženja izdvojit će vas od ostalih diplomaca.

Prijem

Nastavni plan i program

Rangiranje

Program Školarina

Stipendije i finansiranje

Mogućnosti za karijeru

Akreditacije

Izjave studenata

O školi

Pitanja