Keystone logo
Pace University BA Političke nauke
Pace University

BA Političke nauke

New York, Сједињене Америчке Државе

4 Years

Engleski

Redovne studije

Request application deadline

Sep 2024

USD 48.152 / per year *

Na kampusu

* mogu se primeniti dodatne naknade

Uvod

Oblikujte našu demokratiju, naš svet

Političke nauke su sistematsko proučavanje moći na lokalnom, nacionalnom i globalnom nivou. U našem programu diplomiranja političkih nauka uključićete se u živu disciplinu koja se proteže daleko izvan zidova učionice. Kroz izlaganje političkim teorijama i konceptima i praktičnim iskustvima i stažiranju, uključujući interakciju sa stvarnim kreatorima politika i primarnim izvorima međunarodnih vesti i informacija, razvićete kritične uvide, veštine i kontakte potrebne za uspeh.

Izgradite kritične uvide i veštine

  • Učestvujte u zanosnim debatama i angažovanju klasnih diskusija u prijateljskoj atmosferi.
  • Učite od nacionalno i međunarodno priznatih naučnika koji će vas izazvati da kritički razmišljate i da rastete akademski i profesionalno.
  • Steknite izloženost širokom spektru pitanja i koncepata, kao što su sukob, pravda, prava, raspodela vlasti, izbor birača, političke kampanje, političko rukovodstvo, društveni pokreti, kako funkcionišu političke institucije, donošenje odluka u vladinim i nevladinim organizacijama i kako razumeti i pristupiti glavnim izazovima, uključujući rasnu nepravdu, rodno nasilje, rat i sukob, siromaštvo i nejednakost, klimatsku krizu, ideološke sukobe, demokratizaciju, uloga UN-a i globalizacija.

Pohađajte kurseve kao

Političke nauke na Dison College of Arts and Sciences nudi inovativni nastavni plan i program koji naglašava višestruke perspektive u lokalnom, nacionalnom i međunarodnom političkom životu. Kao student, vaš kurs i iskustvo pružiće znanje i kompetencije koje će vam omogućiti da postanete efikasniji građanin i vođa, spremni da se pozabavite nekim od najtežih izazova sa kojima se danas suočava naš svet, kako na lokalnom tako i na globalnom nivou. Jedinstveni kursevi uključuju političku radionicu: Model UN, Međunarodna ljudska prava, rasa i američki politički razvoj.

  • POL 102 Javni mit i ideologije
  • POL 114 Uvod u međunarodne odnose
  • POL 214 Revolucija ili reforma

Dodajte mogućnosti i iskustva

Diplomiranjem političkih nauka Pace University, otkrićete da zid između učionice i stvarnog sveta ne postoji. Učionica postaje kapija od jednog do drugog, a Njujork postaje živa laboratorija za proučavanje politike od lokalnog do međunarodnog nivoa. Gradska kuća, državne zakonodavne kancelarije i savezni sudovi su preko puta, a Ujedinjene nacije i kancelarije većine nevladinih organizacija dva metroa zaustavljaju se. Takođe možete imati prilike da se pridružite Pi Gamma Mu, Međunarodnom društvu časti u društvenim naukama, Pi Sigma Alpha, Nacionalnom društvu časti političkih nauka i Pace nagrađivanom timu Model Ujedinjenih nacija, programu dizajniranom da simulira Ujedinjene nacije. Studenti su putovali u Vašington, DC i Hag, Holandija, da predstavljaju tim. Studenti su takođe učestvovali u Demokratskim i republikanskim nacionalnim konvencijama, održali stažiranje sa organizacijama i agencijama, uključujući Njujorško gradsko veće, Ujedinjene nacije, Međunarodnu inicijativu za prava izbeglica, Vašingtonski centar za akademsku praksu i seminare, American Civil Liberties Union, Njujorška imigraciona koalicija, Međunarodni centar za tranzicionu pravdu i kako je zeleni moj grad? —projekat osnovnog obrazovanja o životnoj sredini i neprofitne organizacije sa sedištem u Njujorku. Pored toga, studenti političkih nauka osvojili su prestižne stipendije, poput Fulbrajta.

Prijem

Nastavni plan i program

Program Školarina

Stipendije i finansiranje

Mogućnosti za karijeru

O školi

Pitanja