Keystone logo
Northern State University дипломирао глобални језик и културу
Northern State University

дипломирао глобални језик и културу

Aberdeen, Сједињене Америчке Државе

4 Years

Engleski

Redovne studije

Request application deadline

Aug 2024

USD 28.000 / per year *

Učenje na daljinu, Na kampusu

* процењени годишњи укупан износ за међународне студенте; УСД 17,677 - процењени годишњи укупан износ за становнике

Uvod

Понуђен на мрежи или у кампусу, овај програм вам пружа вештине за ефикасну комуникацију у глобалним контекстима широм културних окружења.

У Нортхерн глобалном програму за језик и културу, добићете вештине и искуства за ефикасну комуникацију у глобалним контекстима у различитим културним окружењима, постајући ефикасан учесник у глобалној заједници.

Овај програм, који се нуди лично или онлајн, истражује истраживања у оквиру наставног плана и програма - укључујући социологију, пословање, историју, владу, културне и комуникационе студије и савремени језик - како би понудио живахан и приступачан наставни план и програм који остаје у току са глобалним трендовима и потребама тржишта .

Ово није језички програм, већ глобални културолошки програм који укључује практичну употребу језика у глобалном контексту. Ако сте главни у овом програму, за концентрацију ћете изабрати један језик: кинески, немачки или шпански.

БА из глобалног језика и културе допуњује малолетнике, укључујући међународно пословање, међународне студије, социологију, енглески језик, комуникологију, владу, односе с јавношћу и јавну историју.

Многи курсеви који се нуде у овом програму двоструко се рачунају између смерова, што вам отвара прилику да додате БА из глобалног језика и културе као други смер. Лабораторије су потребне само за смјерове у оквиру програма, што отвара могућност за оне који нису главни да се упишу на било који курс ГЛЦ префикса који није лабораторијски и да се он рачуна у кредитне услове од 300 и више које морају испунити смјерови у свим програмима.

Ishod programa

Nastavni plan i program

Mogućnosti za karijeru

Prijem

O školi

Pitanja