Keystone logo
Newcastle University Undergraduate programs Govor i jezička terapija BSc počasti
Newcastle University Undergraduate programs

Govor i jezička terapija BSc počasti

Newcastle upon Tyne, Уједињено Краљевство

3 Years

Engleski

Redovne studije

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 22.800 / per year *

Na kampusu

* međunarodni studenti; GBP 9.250 - domaći studenti

Uvod

Ovaj akreditovani stepen koristi inovativnu nastavu, state-of-the-art objekata, i visok nivo kliničkog rada da vas pripremi za karijeru kao logopeda i jezika.

Ovaj trogodišnji stepen govorne i jezičke terapije pružiće vam temeljno znanje, iskustvo i razumevanje koje je potrebno da preduzmete praksu govorne i jezičke terapije.

Kroz nastavu zasnovanu na slučaju čitaćete i diskutovati o složenim scenarijima iz stvarnog života kako biste razvili svoje veštine rešavanja problema i donošenja odluka.

Proučavaćete osnovne module u govornoj i jezičkoj patologiji. To uključuje uzroke, dijagnozu, procenu i lečenje niza poremećaja govora, jezika, komunikacije i gutanja kod odraslih i dece.

Kliničko iskustvo tokom svake godine kursa omogućiće vam da ovu teoriju primenite u praksu, pružajući vam naučno orijentisano i teorijsko razumevanje govorne i jezičke terapije. Diplomirat ćete samouverenog, kompetentnog i visoko kvalifikovanog logopeda i jezika.

Profesionalna akreditacija i priznavanje

Savet za zdravstvene i nege (HCPC) i Kraljevski koledž logopeda i jezika (RCSLT)

Naš diplomirani diplomski studij govorne i jezičke terapije i magistra u govornim i jezičkim naukama stepeni prate i odobravaju Savet za zdravstvo i negu (HCPC) i akreditovan od strane Kraljevskog koledža govornih i jezičkih terapeuta (RCSLT).

Uspešan završetak ovog stepena pruža podobnost da se prijave za registraciju kod HCPC-a kao logopeda i jezika i da se prijave za članstvo u RCSLT.

Mogućnosti

Preuzimaćete različite radne plasmane tokom vašeg stepena.

Mogućnosti kliničkog plasmana ugrađene tokom vašeg stepena pružiće vam kliničko iskustvo koje vam je potrebno da se prijavite za registraciju kod Saveta za zdravstvo i negu.

Ovo iskustvo će uključivati:

  • video zapažanja i uživo niza klijenata sa poteškoćama u komunikaciji
  • studija deteta - rad sa detetom i njihovom porodicom na posmatranju i analiziranju tipičnog razvoja
  • klinički plasmani u našim internim klinikama u kampusu: Klinika za govor i jezik za decu i Centar za afaziju Tavistock tokom vaše druge godine
  • dva spoljna plasmana u lokalnim okruženjima kao što su bolnice, klinike i škole

Rangiranje

Nastavni plan i program

Izjave studenata

Mogućnosti za karijeru

Prijem

Stipendije i finansiranje

Ishod programa

Program Školarina

O školi

Pitanja