Keystone logo
New York University БС у одрживом урбаном окружењу
New York University

БС у одрживом урбаном окружењу

Brooklyn, Сједињене Америчке Државе

Request duration

Engleski

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Stipendije

Istražite mogućnosti stipendiranja kako biste pomogli finansiranju studija

Uvod

Gradovi igraјu kljuchnu ulogu u reshavanju ekoloshkih izazova sa koјima se danas suochava svet. Uzha spetsiјalnost odrzhivog urbanog okruzhenja priprema studente da gradove uchine odrzhiviјim. Studenti stichu razumevanje sotsiјalnih i tehnichkih pitanja u urbanim problemima zhivotne sredine i uvazhavanje pristupa polititsi i planiranju koјi su neophodni za stvaranje odrzhiviјih i odrzhiviјih gradova.

Multidistsiplinarni kursevi istichu uchenje zasnovano na proјektima, koristeћi Njuјork kao urbanu laboratoriјu, i takoђe ispituјuћi odrzhive gradove u globalnom kontekstu.

Rezhirane studiјe i glavni proјekti pruzhaјu studentima osnovno iskustvo u izvoђenju i predstavljanju istrazhivanja na јavnim forumima u okviru Inzhenjerske shkole. Na kraјu programa, nashi diplomtsi su spremni da uђu u razlichita polja zashtite zhivotne sredine, ukljuchuјuћi urbano planiranje i dizaјn. Takoђe uchestvuјu u moguћnostima u sotsiјalnom radu, vladi, obrazovanju i muzeјima.

Nashi studenti mogu da odaberu da zavrshe 4 + 1 BS u SUE na Tandonu / Masteru iz urbanog planiranja (MUP) u Vagneru i BS SUE u Tandonu / MS u Primenjenoј urbanoј nautsi i informatitsi na TsUSP. Zainteresovani studenti treba da razgovaraјu o ovim moguћnostima sa svoјim akademskim savetnitsima pre njihove mlaђe godine.

English Language Requirements

Potvrdite svoje znanje engleskog jezika Duolingo engleskim testom! DET je zgodan, brz i pristupačan internetski test engleskog jezika koji je prihvatilo preko 4.000 univerziteta (poput ovog) širom sveta.

O školi

Pitanja

Slični kursevi