Keystone logo
New Mexico State University Дипломирани научник у области екологије риба, дивљих животиња и очувања
New Mexico State University

Дипломирани научник у области екологије риба, дивљих животиња и очувања

Las Cruces, Сједињене Америчке Државе

4 Years

Engleski

Redovne studije

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 26.784 / per semester *

Na kampusu

* за нерезиденте | 8,458 долара за резидента

Uvod

Добродошли у Одељење за рибу, дивљину и заштиту природе.

Уз континуирани раст људске популације и све мање природних ресурса, стручњаци за природне ресурсе су сада потребнији него икад. Научите како да одрживо управљате популацијом риба и дивљих животиња и стаништима која користе да би се обезбедило њихово дугорочно успешно очување. Нудимо две опције у оквиру овог степена. Опција Екологија и управљање дивљим животињама се фокусира на екологију, очување и управљање дивљим животињама (укључујући сисаре, птице, водоземце и гмизавце) у њиховим природним стаништима. Опција Акуатиц Ецологи анд Манагемент се фокусира на екологију, очување и управљање воденим ресурсима и животињама и биљкама које се налазе у њима.

Одсек нуди споредну науку о дивљим животињама за студенте других дисциплина. Малолетник укључује најмање 18 кредитних сати.

Рибарство и наука о дивљим животињама (водена екологија и управљање) - дипломирани научник из области риба, дивљих животиња и екологије очувања

Одељење за рибу, дивље животиње и екологију заштите вас припрема за каријере у различитим областима природних ресурса које се односе на управљање популацијама дивљих животиња и природним системима које деле.

Да бисте дипломирали, потребан је укупан просек оцена од 2,0 на курсевима који се похађају у главној области и на свим курсевима који се похађају на НМСУ. Поред тога, сваки обавезни курс мора бити положен са оценом Ц- или боље. Одељење нуди споредну област Риба, Дивљина и Заштитна Екологија за студенте других дисциплина. Малолетник укључује најмање 18 кредитних сати.

Концентрација за водену екологију и управљање је за студенте који желе да се фокусирају на рибе и водене системе.

Рибарство и наука о дивљим животињама (екологија и управљање дивљим животињама) - дипломирани екологија риба, дивљих животиња и очувања

Одељење за рибу, дивље животиње и екологију заштите вас припрема за каријере у различитим областима природних ресурса које се односе на управљање популацијама дивљих животиња и природним системима које деле.

Да бисте дипломирали, потребан је укупан просек оцена од 2,0 на курсевима који се похађају у главној области и на свим курсевима који се похађају на НМСУ. Поред тога, сваки обавезни курс мора бити положен са оценом Ц- или бољом. Одељење нуди споредну област Риба, Дивљина и Заштитна Екологија за студенте других дисциплина. Малолетник укључује најмање 18 кредитних сати.

Концентрација за екологију и управљање дивљим животињама је за студенте који планирају да се фокусирају на копнене организме.

Prijem

Program Školarina

Stipendije i finansiranje

Nastavni plan i program

Objekti

O školi

Pitanja