Keystone logo
Nazarbayev University B.A. na svetskim jezicima, književnosti i kulturi
Nazarbayev University

B.A. na svetskim jezicima, književnosti i kulturi

Astana, Казахстан

4 Years

Engleski

Redovne studije

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Na kampusu

* Dostupne su stipendije zasnovane na zaslugama

Stipendije

Istražite mogućnosti stipendiranja kako biste pomogli finansiranju studija

Uvod

Diplomirani program za jezike, lingvistiku i književnost nudi fleksibilan i primenjen stepen koji je dizajniran da obučava sledeću generaciju specijalista iz lingvistike, jezika i književnosti, kao i da obezbedi solidnu generalističku diplomu za pripremu studenata u različitim profesijama. Ovaj veliki program pruža studentima fokusirano poznavanje jednog od četiri jezika, kultura i istorije sveta: mandarinski kineski, francuski, španski i nemački, i na taj način nudi odličnu obuku za buduće postdiplomske studije i zapošljavanje u vladinim ili poslovnim sektorima i nevladinim organizacijama, posebno u oblastima sa jakim zahtevima za izvrsnost jezika/komunikacije/literature, pozicije uključujući prevođenje, muzejski rad, biblioteku, umetnost ili akademiju.

Studenti u programu LLL mogu proučavati sve, od istorije Pozorišta do književnosti Japana, do načina na koji se jezik proizvodi i obrađuje u ljudskom mozgu, koji varira i menja kroz vreme i prostor. Proučavajući programe koje nudi odeljenje za LLL, studenti će steći nijansirano razumevanje zamršenosti jezika, kulture, poezije i književnosti i postaće kritički i kreativni pisci i efikasni komunikatori.

Studenti koji završavaju diplomu iz jezika, lingvistike i književnosti moraju odabrati jednu od tri numere - određene oblasti specijalizacije, uključujući svetsku književnost, usvajanje jezika i lingvistiku. Staze su međusobno komplementarne i mnogi od LLL kurseva sadrže zajedničke zahteve kursa za sve tri koncentracije.

Program VLLC:

 • Pruža studentima široko znanje u jednoj od tri numere: usvajanje jezika, lingvistika ili svetska književnost.
 • Razvija veštine istraživanja i kritičkog razmišljanja.
 • Pomaže studentima da razviju veštine neophodne da budu efikasni i kreativni komuni
 • Razvija uvažavanje kulturnih razlika u jezicima i književnosti.

Opšte informacije

 • Kampus: Astana, Kazahstan
 • Jezik: engleski
 • Režim isporuke: Puno radno vreme, na kampusu
 • Trajanje: 4 godine
 • Ukupno ESPB kredita: 240

Škola nauka i humanističkih nauka

Akademsko osoblje naNazarbayev University School of Sciences and Humanities obuhvata naučnike sa doktorata iz vodećih univerziteta širom sveta. Takođe imamo istraživače koji su uključeni u različite studije, a naši naučnici u prirodnim naukama sprovode istraživanje u oko 90 laboratorija. Neki od naših članova fakulteta čak su se specijalizovali za evroazijske studije. Primljeni studenti NU SSH mogu biti sigurni da prisluškivanje iz bogatstva znanja i iskustva našeg fakulteta, kako unutar tako i izvan učionice.

Naše časove držimo malim, tako da učenici mogu lako dobiti pažnju jedan na jedan od svojih instruktora. Štaviše, instruktori mogu prilagoditi časove potrebama svakog učenika za najboljim iskustvom učenja zahvaljujući našem učenju usmerenom na učenika. Naši profesori mogu raditi sa slabostima svakog učenika i poboljšati svoje snage. Laboratorijsko iskustvo i učešće u istraživanju nisu pošteđeni ovog pristupa: naši studenti dobijaju praktično laboratorijsko iskustvo i sarađuju sa kolegama ili njihovim profesorima u istraživanju.

Studentima se takođe pruža akademska podrška. Na primer, studenti imaju pristup instruktorima pisanja i trenerima koji će im pomoći da postanu asertivni pisci kroz naš Centar za pisanje. Takođe, zahvaljujući našem dugogodišnjem centru za vršnjačko savetovanje, našim studentima pružamo tim vršnjačkih savetnika, od kojih su većina obučeni studenti, koji pomažu drugim studentima sa različitim akademskim odlukama, kao što su izbor kurseva, opšta orijentacija za nove studente ili ako studentu treba pomoć u korišćenju univerzitetskih resursa.

Strateški partner

Univerzitet Visconsin-Madison (SAD)

Prijem

Nastavni plan i program

Mogućnosti za karijeru

Program Školarina

Objekti

Izjave studenata

O školi

Pitanja

Slični kursevi

 • Хонс. Бацхелор оф Артс ин Енглисх Студиес
  • Hamilton, Канада
 • БА (Хонс) из енглеске књижевности
  • Lincoln, Уједињено Краљевство
 • Bachelor of Arts in Literature
  • Lugano, Швајцарска