Keystone logo
Mykolas Romeris University Bachelor in English for Specific Purposes and Korean studies
Mykolas Romeris University

Bachelor in English for Specific Purposes and Korean studies

Vilnius, Литванија

3 Years

Engleski

Redovne studije

26 Jul 2024

01 Sep 2024

EUR 3.836 / per year

Na kampusu

Uvod

Да ли вас је одувек занимала корејска култура? Да ли желите да развијете јединствену везу са Азијом и посетите је док студирате? Да ли желите да студирате и радите у мултикултуралном окружењу?

Ако вам та питања одјекују и желите да своје познавање корејске и западне културе претворите у драгоцену предност, онда су ове 3,5 године учења језика за вас.

Основне студије енглеског језика за посебне намене и кореје је јединствена опција међу осталим студијским програмима из области филологије. Избором овог курса бићете уписани у Институт краља Сеџонга у Вилњусу, где ћете моћи да изучавате не само корејски језик, већ и културу. Студираћете у Вилњусу, у међународном окружењу са студентима и наставницима из Европе, Јужне Кореје и САД.

Студије ћете изводити на енглеском језику, за шта ћете морати да знате језик на нивоу Б1. Након дипломирања добићете 210 ЕСПБ бодова и диплому. Моћи ћете да владате енглеским и корејским језиком довољно да остварите каријеру у преводилаштву, јавној управи, међународним организацијама, туристичким канцеларијама или сличним улогама. У МРУ ћете своје студије изводити на енглеском и уроните у мултикултурално окружење.

Моћи ћете да студирате у Литванији и на јужнокорејском универзитету – јединствени аспект овог студијског програма. Имаћете обавезан једногодишњи студиј у иностранству на јужнокорејском или било ком другом европском универзитету, како бисте били сигурни да сте упознати са корејском локалном културом и језиком.

Заједно са ниском школарином и доступним стипендијама за студије, овај курс ће сигурно бити атрактивна опција за студенте који желе да живе међународни живот.

Prijem

Nastavni plan i program

Stipendije i finansiranje

Program Školarina

Mogućnosti za karijeru

Izjave studenata

O školi

Pitanja