Keystone logo
Millennia Atlantic University Bachelor of Science u maloprodaji i e-biznis preduzetništvu (BSREE)
Millennia Atlantic University

Bachelor of Science u maloprodaji i e-biznis preduzetništvu (BSREE)

Doral, Сједињене Америчке Државе

4 Years

Engleski

Redovne studije

Request application deadline

Sep 2024

USD 56.760 *

Na kampusu

* ukupna procena školarine

Uvod

Diplomirani diploma sa glavnim u maloprodaji i e-biznis preduzetništvu je 120 semestar sati u trajanju. Program se sastoji od tri komponente. Prvi se sastoji od 36 semestralnih kreditnih sati opšteg obrazovanja. Svi kursevi su obavezni.

Kurs u opštem obrazovanju je dizajniran da bude široko zasnovan i sastoji se od kurseva u oblastima kao što su društvene nauke, matematika, komunikacije, i humanističke nauke. Druga komponenta sastoji se od 54 semestra kreditnih sati i pruža preduzetničko jezgro svim studentima upisanim u diplomski program koji se odnosi na preduzetništvo. Ova komponenta daje snažan naglasak na poslovnom razvoju, upravljanju, poslovnom pravu, marketingu, razvoju proizvoda i računovodstvu, između ostalih preduzetničkih oblasti proučavanja. U ovoj komponenti programa nema dostupnih izbornih predmeta.

Treća komponenta se odnosi na usko definisanu oblast maloprodaje i e-poslovanja preduzetništva. Ova komponenta se sastoji od 30 semestralnih kreditnih sati i uključuje, između ostalih oblasti fokusa, kurseve u finansiranju i prikupljanju sredstava, principe maloprodajne trgovine, maloprodajno brendiranje i kupovinu, globalnu nabavku, liderstvo, marketing, e-trgovinu i organizaciono ponašanje. Takođe uključuje osnovni i završni kurs poslovnog koncepta (Retail Business Concept Development II) koji okuplja mnoge osnovne elemente preduzetničkog kursa za studenta i rezultira razvojem konačnog koncepta maloprodajnog koncepta parcele/plana. Svi kursevi su obavezni.

Ishod programa

Nastavni plan i program

Mogućnosti za karijeru

Prijem

O školi

Pitanja