Keystone logo
© ©Methodist University
Methodist University Online

Methodist University Online

Methodist University Online

Uvod

Osnovan 1956. godine kao koledž za liberalne umetnosti, Metodistički univerzitet sada služi oko 2,000 studenata iz skoro 50 zemalja. Metodistički univerzitet je fokusiran na visokokvalitetna iskustva koja neguju moralne vrednosti i etičko donošenje odluka kako bi pripremili studente za različite karijere i potrage.

Onlajn okruženje za učenje nudi istu kvalitetnu instrukciju kao i kursevi ličnosti. Sve usluge akademske podrške dostupne su studentima na mreži, pružajući im personalizovanu pomoć potrebnu za napredovanje. Na primer, učenici mogu da pristupe školskom centru za podučavanje i centru za pisanje kako bi dobili povratne informacije o svom radu. Te usluge podrške kombinuju se sa posvećenim članovima fakulteta kako bi proizvele sveukupno brižno i prijateljsko okruženje za sve studente.

Metodistički univerzitet je škola žute vrpce, akreditovana od strane Južnog udruženja koledža i škola (SACS), a Reeves School of Business akreditovana je od strane Saveta za akreditaciju za poslovne škole i programe (ACBSP). Devedeset sedam odsto studenata kvalifikuje se za finansijsku pomoć. Zahvaljujući višestrukim datumima početka i mogućnostima sa skraćenim radnim vremenom i punim radnim vremenom za mnoge programe, studentima se pruža fleksibilnost za unapređenje obrazovanja uz uravnoteženje radnih i ličnih obaveza.

Sa širokim spektrom fleksibilnih i visokokvalitetnih onlajn programa, Metodistički univerzitet vam može pomoći da započnete ili unapredite svoju karijeru. Doživite prepoznatljivo obrazovno iskustvo koje podstiče profesionalni i lični rast.

Lokacije

  • Fayetteville

    Ramsey Street,5400, 28311, Fayetteville

    Programi

    Pitanja