Keystone logo
Martin Methodist College

Martin Methodist College

Martin Methodist College

Uvod

Martin Methodist College јe liberalna umetnost, chetvorogodishnji koledž povezan sa Tenesi konferentsiјom Uјedinjene metodistichke tsrkve.

Sa istoriјskim kampusom smeshtenim u Pulaskom, u drzhavi Tenesi, u prelepim brdima na јugu Srednjeg Tenesiјa, Martin Methodist College јe pogodan i za Nashville (70 milja severniјe) i za huntsville, Alabama (40 milja јuzhno).

Martin Methodist nudi razne programe sertifikata, diploma i diploma. Nashi programi pruzhaјu obuku u akademskim, struchnim i tehnichkim oblastima i kreћu se od osnovne pismenosti do univerzitetskih diploma. Svaki stepen, diploma ili sertifikat postavili su kriteriјume koјi se moraјu ispuniti u skladu sa prihvatljivim standardom.

Uchiћete od brizhnih chlanova fakulteta koјi su se usavrshavali na univerzitetima kao shto su Vanderbilt, harvard, Iale, Arkansas, Indiana, Mantshester, Mississippi State, Tekas i Rotshester. Chasove drzhimo malim da biste se vi i vashi profesori mogli upoznati. Nudimo vishe od 30 akademskih programa studiјa koјi vode ka Batshelor of Arts, Batshelor of Stsientse, Batshelor of Business Administration i Batshelor of Stsientse u sestrinskim studiјama. Nashi akademski programi nude se kroz poslovanje, obrazovanje, humanistichke nauke, matematiku i nauke, negu i drushtvene nauke.

Martin Methodist College јe akreditovan od strane Јuzhne asotsiјatsiјe koledža i shkolskih komisiјa na koledžima za dodelu diplomiranih saradnika, diploma i magistarskih studiјa iz poslovne administratsiјe.

Lokacije

  • Pulaski

    West Madison Street,433, 38478, Pulaski

    Pitanja