Keystone logo
Louisiana Christian University Bachelor of Science in Matematika
Louisiana Christian University

Bachelor of Science in Matematika

Pineville, Сједињене Америчке Државе

4 Years

Engleski

Redovne studije

Request application deadline

Sep 2024

USD 9.795 / per semester *

Na kampusu

* 19 ili više kreditnih sati paušalne takse+$612 po kreditnom satu za svaki sat preko 18

Stipendije

Istražite mogućnosti stipendiranja kako biste pomogli finansiranju studija

Uvod

Matematika je duboko ukorenjena u obrazovanju liberalnih umetnosti kao jedna od tradicionalnih disciplina i ostaje okosnica mnogih oblasti proučavanja, uključujući nauke, računarsku tehnologiju, inženjerstvo i društvene nauke. Misija Odeljenja za matematiku je da obezbedi odličnu obuku koja izaziva i osnažuje naše studente da budu doživotni matematički mislioci. Nastojimo da pripremimo naše glavne i maloletnike za diplomski rad, nastavu ili ulazak u radnu snagu.

Kao komponenta Centralnog nastavnog plana i programa, Odeljenje za matematiku predaje osnovne matematike kurseve dizajnirane za podsticanje veština kritičkog razmišljanja kroz rešavanje problema i pružanje temeljnih matematičkih veština za svakodnevni život.

Odeljenje za matematiku nudi diplome koji kombinuju standardne principe matematike, kako teorijske tako i primenjene, sa progresivnom računarskom tehnologijom. Računari i grafički kalkulatori su integrisani u sve nivoe nastave. Nastavni plan i program je dizajniran tako da student može da izgradi veštine i stekne znanja iz različitih disciplina matematike.

Neki učenici odlučuju da nastave nastavu na nivou srednje i srednje škole. Drugi biraju diplomski studij matematike u cilju istraživanja ili nastave karijere. Nastavni plan i program matematike pruža snažnu osnovu za karijere u tehničkim oblastima kao što su poslovna ili aktuarska nauka.

Nastavni plan i program

Prijem

O školi

Pitanja

Slični kursevi

  • BSc in Maastricht Science Programme
    • Maastricht, Холандија
  • БС из математике
    • Bethlehem, Сједињене Америчке Државе
  • Дипломирани математичар
    • Abilene, Сједињене Америчке Државе