Keystone logo
Loras College

Loras College

Loras College

Uvod

О Лорасу

Историјски богат, академски изазован, усредсређен на веру, друштвено стимулативан – то је Loras College .

Повезујући богату традицију либералних уметности са светом који се мења, Loras College настоји да развије активне ученике, рефлективне мислиоце, доносиоце етичких одлука и одговорне сараднике у њиховим различитим професионалним, друштвеним и верским улогама. Смештен у безбедном, живописном кампусу који се налази високо на врху величанствених стена реке Мисисипи у Дубукуу, Ајова, Loras College нуди широку лепезу академских програма, ваннаставних понуда и прилику за лични раст.

Били бисмо поносни да вам пожелимо добродошлицу у наш круг лојалних Духавкса који ће заувек звати наш Дубукуе кампус домом. Дубукуе је добио многе награде и поносно је препознат на локалном и националном нивоу.

Мисија

Лорас, као католички колеџ либералних уметности, ствара заједницу активних ученика, рефлективних мислилаца, доносилаца етичких одлука и одговорних сарадника у различитим професионалним, друштвеним и верским улогама.

Визија

Лорас ће се истаћи у развоју принципијелних мислилаца и брижних професионалаца у католичкој и либералној уметничкој традицији.

Про Део ет Патриа!

Мото Loras College сажето наводи сврху заједнице Loras College . Трудимо се да испунимо Божју вољу помажући студентима да постану доприносни грађани у свету и постигну свој крајњи циљ јединства са Богом. Заједница Loras College прихвата основне вредности које дефинишу начин на који радимо, понашамо се и односимо се са другима. Истина, поштовање, одговорност, изврсност и услуга.

Резиме циљева

 • Негујте активно, интегрисано окружење за учење које развија заједницу научника
 • Изоштрите наш фокус као католичке бискупијске институције
 • Изазовите и подржите студенте да постану ангажовани чланови заједнице и одговорни грађани кампуса
 • Истрајте као лидери у интеграцији технологије и учења
 • Ојачајте запошљавање и побољшајте задржавање
 • Ојачати финансијски положај и управљање ресурсима факултета
 • Побољшати и проширити односе и комуникацију са бирачима колеџа
 • Проширити наше разумевање људског достојанства, посебно у вези са различитошћу и родом

Католички идентитет: наша посвећеност католичкој интелектуалној традицији

Loras College је католички, дијецезански колеџ који је експлицитно оријентисан да промовише службу и цркви и свету кроз подстицање свих чланова заједнице у развоју њихових „различитих професионалних, друштвених и верских улога“. Колеџ настоји да буде заједница која демонстрира највише стандарде католичке интелектуалне традиције и поздравља све људе у дијалогу да промовише основне вредности истине, поштовања, одговорности, изврсности и служења.

Диверсити Маттерс

 • Различитост је важна на Loras College јер смо ми инклузивна заједница људи са много позадина и искуства
 • Ми, заједница Loras College , настојимо да отелотворимо друштвену, интелектуалну и културну гостољубивост у којој се вишеструка гледишта могу изразити и истражити у грађанском дискурсу.
 • Ову визију прокламујемо као институцију укорењену у католичкој традицији, која своју моралну визију друштва усредсређује на људско достојанство. Све људске личности имају инхерентно достојанство јер су сви створени на слику Божију; стога поступамо тако да се према свим особама односимо са поштовањем.
 • Тежимо да будемо друштво утемељено на истини, правди, доброчинству и слободи. Као суседи, солидарни једни са другима, радимо на фер третману свих људи.
 • Желимо да живимо наше уверење да је аутентично јединство укорењено и да извире из наше различитости и стога настојимо да створимо могућности за прихватање и изградњу активних односа у заједници у којима сви појединци могу цветати.
 • Намера нам је да израз наших идеала разноликости буде флуидан и да се стално развија. Као резултат нашег континуираног ангажовања са овим вредностима, наше проживљено искуство различитости није статично, већ динамично и живо сведочанство људског достојанства.

Lokacije

 • Dubuque

  Loras College 1450 Alta Vista St, Dubuque, IA 52001, , Dubuque

Programi

Pitanja