Keystone logo
Lindenwood University Mathematics (BS) with emphasis in Actuarial Studies
Lindenwood University

Mathematics (BS) with emphasis in Actuarial Studies

Saint Charles, Сједињене Америчке Државе

4 Years

Engleski

Redovne studije

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 9.550 / per semester *

Na kampusu

* block rate for traditional, full-time tuition

Stipendije

Istražite mogućnosti stipendiranja kako biste pomogli finansiranju studija

Uvod

Diplomirani matematika sa naglaskom na aktuarskim studijama priprema vas za karijeru u aktuarskim naukama, istovremeno pružajući rigoroznu pozadinu u drugim oblastima matematike, informatike i fizike.

Kada završite BS iz matematike sa akcentom aktuarskih studijaLindenwood University, bićete dobro pripremljeni za pozicije na početnom nivou u aktuarskoj oblasti, ali ćete takođe imati snažne analitičke i veštine rešavanja problema koje će biti korisne poslodavcima u mnogim drugim tehničkim i naučnim oblastima. BS iz matematike sa akcentom aktuarskih studija takođe će vas pripremiti za postdiplomske studije iz matematike i srodnih oblasti.

Ako niste upoznati sa aktuarskom naukom, aktuari su poslovni profesionalci koji koriste matematičke i statističke veštine rešavanja problema kako bi proučavali finansijski uticaj rizika i neizvesnosti. Aktuari prvenstveno rade za osiguravajuće kompanije, konsultantske firme i vladine organizacije. Međutim, oni takođe rade za univerzitete, banke i investicione firme, bolnice i mnoge druge vrste organizacija. Aktuari imaju tendenciju da zarađuju visoke prihode i uvek su u velikoj potražnji. Studije dosledno rangiraju aktuara među vodeće poslove u SAD (često kao posao broj 1).

Prijem

Program Školarina

O školi

Pitanja

Slični kursevi

  • Bachelor of Science in Matematika - Business/Aktuarial Science Koncentracija
    • Hammond, Сједињене Америчке Државе
  • Actuarial Mathematics - B.S.
    • Kent, Сједињене Америчке Државе
  • Дипломирао актуарске науке
    • Tampa, Сједињене Америчке Државе