Keystone logo
Lindenwood University Mathematics (BA)
Lindenwood University

Mathematics (BA)

Saint Charles, Сједињене Америчке Државе

4 Years

Engleski

Redovne studije

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 9.550 / per semester *

Na kampusu

* block rate for traditional, full-time tuition

Stipendije

Istražite mogućnosti stipendiranja kako biste pomogli finansiranju studija

Uvod

Bachelor of Arts iz matematike pružiće vam rigoroznu pozadinu u mnogim oblastima matematike, informatike i fizike. Kada završite KSNUMKS kreditni sat BA iz matematike uLindenwood University, bićete dobro opremljeni jakim analitičkim i veštinama rešavanja problema koje će biti dragocene za poslodavce u mnogim tehničkim oblastima. Diplomirao matematiku i priprema studente za postdiplomske studije iz matematike i srodnih oblasti.

Svi kursevi matematike uzimaju praktičan pristup savladavanju koncepata i rešavanju problema. Svi primenjeni kursevi matematike koriste matematički softver kako bi pomogli u konstrukciji rešenja za probleme u učionici i van nje. Ovi kursevi će vam pomoći da prilagodite materijal iz inženjerstva i nauka. Lindenvoodove veličine klasa su male da bi se omogućila otvorena diskusija u učionici i individualizovana pažnja.

Zašto matematika?

Proučavanje matematike oblikuje način na koji razmišljamo o problemima i usavršava našu sposobnost i za apstraktnu i analitičku misao. Pruža odličnu pozadinu za modeliranje podataka, određivanje optimalnih informacija i razumevanje prostornih i vremenskih odnosa koji postoje. Diploma iz matematike može vam pružiti alate neophodne za rešavanje problema u mnogim naučnim, tehnološkim ili poslovnim oblastima. Jedna od najvećih snaga matematike je pružanje čvrste osnove u osnovnim pravilima apstrakcije i izražavanja. Pojedinci koji dobijaju diplome iz matematike pronalaze karijere u širokom spektru oblasti kao što su finansije, istraživanje operacija, analiza rizika, obrazovanje, ekonomija i još mnogo toga.

Prijem

Program Školarina

O školi

Pitanja

Slični kursevi

 • Bachelor in General Studies: Prirodne nauke& Matematika
  • Lewiston, Сједињене Америчке Државе
 • Mathematics - B.S.
  • Kent, Сједињене Америчке Државе
  • North Canton, Сједињене Америчке Државе
 • Applied Mathematics - B.S.
  • Kent, Сједињене Америчке Државе