Keystone logo
Kingston University BSc u kvantitativne geodetske konsultantske
Kingston University

BSc u kvantitativne geodetske konsultantske

Kingston upon Thames, Уједињено Краљевство

3 Years

Engleski

Redovne studije, Fleksibilno vreme

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 9.250 / per year *

Na kampusu

* UK studenti: £9,250 godišnje | međunarodno: £15,800 za prvu godinu

Uvod

Zašto odabrati ovaj kurs?

Ako razmišljate o karijeri kao kvantitet, ovaj akreditovani stepen vam pruža prvi korak. Odražava tehničku, ekonomsku, pravnu i menadžersku stručnost potrebnu u ovoj industriji.

Dobićete poslovnu perspektivu i razumevanje građevinske industrije i njenog odnosa prema konsultantskom tržištu. Diplomiraćete sa dobrim znanjem o procesu izgradnje i razvoja i nizom finansijskih i tehnika upravljanja projektima.

Kroz nezavisni istraživački projekat imaćete priliku da detaljno proučite temu po vašem izboru.

Kingston University je rangiran zajednički četvrti u Velikoj Britaniji za diplomske izglede za izgradnju (Kompletna Univerzitet Vodič 2022).

Razlozi za izbor Kingston University

  • Kurs je akreditovan od strane Kraljevske institucije ovlašćenih geodeta (RICS) i čeka akreditaciju od strane ovlašćenog instituta za izgradnju (CIOB).
  • Aktivno smo uključeni u procenu profesionalne kompetencije (APC) i možemo vam pomoći u procesu kvalifikacije kao ovlašćenog geodeta.
  • Kroz naše snažne veze sa industrijom, imaćete mogućnosti da idete na inostrane terenske izlete i radite na stvarnim projektima. Možete odabrati godišnji radni plasman, koji će staviti neprocenjivo iskustvo na vaš CV i dati vašoj karijeri prednost.

Profesionalna akreditacija

Ovaj kurs je akreditovan od strane Kraljevske institucije ovlašćenih geodeta (RICS) i čeka akreditaciju od strane ovlašćene institucije za izgradnju (CIOB).

Postati ovlašćeni geodet

Najpopularnija ruta je:

  • završi diplomu akreditovanu od RICS, kao što je ovaj stepen naKingston University; i onda
  • uspešno završite strukturiranu obuku, koja se završava procenom vaše kompetencije za vežbanje (Procena stručne kompetencije (APC)).

Aktivno smo uključeni u APC, uključujući kurseve pripreme, a nekoliko članova osoblja su RICS procenjivači. To znači da vamKingston University može pomoći od početka vašeg dodiplomskog stepena do registracije kao ovlašćenog geodeta.

Prijem

Nastavni plan i program

Program Školarina

Mogućnosti za karijeru

Objekti

O školi

Pitanja