Keystone logo
JMC Academy Дипломирани менаџмент у пословима забаве
JMC Academy

Дипломирани менаџмент у пословима забаве

2 Years

Engleski

Redovne studije

Request application deadline

Jun 2024

USD 79.200 *

Na kampusu

* по триместру за међународне студенте | 9.000 долара по триместру за домаће студенте

Uvod

Да ли сањате о продукцији врхунске свирке, публика која вришти за још, знајући да је то зато што сте то сањали, дизајнирали, управљали и промовисали? Од управљања талентима до дигиталног маркетинга, стратегије друштвених медија, планирања догађаја, продукције, издаваштва и дистрибуције – Ентертаинмент Бусинесс Манагемент значи бити стручњак за оно што се дешава иза кулиса.

ЈМЦ ће вам пружити веома преносиве врхунске пословне и управљачке вештине које су вам потребне да бисте успели у овој високо конкурентној индустрији која се брзо шири. Упознајте људе који су вам битни, стекните стварно искуство у управљању сценом и продукцијом, музичком издаваштву, управљању талентима и догађајима и стекните урођено разумевање индустрије забаве и начина управљања њом. Такође, придружите се нашој размени студената на Фонтис академији креативних индустрија у Холандији. Избор и будућност су ваши!

Истражите продукцију садржаја, маркетинг, предузетништво, пословно планирање, управљање филмском и ТВ продукцијом, вођење турнеја и фестивала, маркетинг, брендирање, преговарање о уговорима, ауторска права и интелектуалну својину са дипломом естраде.

Креирајте националне промотивне кампање за производе, уметнике и догађаје, управљајте екстерним и интерним догађајима, планирајте логистику догађаја и стекните практично искуство у производњи које ће вам требати да водите било који део индустрије са паметним пословним духом и снажном мрежом контаката.

Дипломирајте са способношћу да идентификујете стратегије за одабир и стицање уметника, развијате предлоге за компаније за управљање, агенте и спонзоре, студије изводљивости и планове турнеја, као и критичко размишљање и технолошко знање како бисте то учинили у индустрији.

За само 2 године можете дипломирати са дипломом, захваљујући нашем убрзаном редовном курсу. Ванредни студиј доступан је и домаћим студентима. Међународни студенти могу изабрати да заврше курс за 3 године уместо убрзане двогодишње опције.

Prijem

Nastavni plan i program

Program Školarina

Mogućnosti za karijeru

O školi

Pitanja